TFF 1.Lig’de ara transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala temsilcimiz Elazığspor’da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Transferin önünde bulunan engelin kaldırılması için günlerdir yoğun bir çaba sarfedilen bordo beyazlı ekibimizde, transfer tahtası büyük uğraşlar sonucu transferin son gününde çözüme kavuşturuldu.

Yaşanan bu gelişmeden sonra ön protokol yapılan futbolcularla resmi sözleşme imzalanabilinecek. Böylelikle Rumen forvet Ioan Hora, sağ bek Canberk Dilaver, stoper Orhan Şam, Samsunspor'dan Sağ Açık Halil İbrahim Pekşen ve Ofansif orta saha Muhammed İldiz’in lisansları bugün mesai saatine kadar çıkarılmış olacak.

Yine transferi düşünülen ve prensipte anlaşma sağlanan Adanaspor’lu sol kanat oyuncusu Ahmet Dereli’nin de lisansının çıkarılması bekleniyor.

Dün transfer görüşmesi için Elazığ’a gelerek transfer komitesiyle anlaşma zemini arayan ancak yüksek ücret talep ettiği için transferi askıya alınan Yeni Malatyaspor’lu stoper Murat Akça’nın durumunun ise ilerleyen saatlerde netlik kazanacağı öğrenildi.

Transfer tahtasının açılmasıyla ilgili Elazığspor resmi sitesinden de ilerleyen saatlerde bir açıklama yapılması bekleniliyor.