Kırklarelispor’la oynanan karşılaşmanın ardından meydana gelen saha olaylarına karıştıkları gerekçesiyle Elazığsporlu futbolcular tedbirli olarak profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk edildiler.

Hakem, gözlemci ve temsilci raporları doğrultusunda karşılaşma esnasında yedek kulübesinde kırmızı kart gören Murat Ceylan hakareti nedeniyle, diğer futbolcular Ahmet Doğan, Cengizhan Akgün ve Cihan Aslan; sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle,  masör Vahit Ünal ise  "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36 ve 41. maddesi uyarınca tedbirli olarak profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk edildiler.

Öte yandan Elazığspor kulübü de "5 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi suretiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk edildi.

Karşılaşma sonunda çıkan olayların sorumlusu olan Kırklarelispor futbolcusu Berkan Burak Turan da "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca tedbirli olarak profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk edildi.

Bu gelişmelerin ardından Çarşamba günü Vanspor’la karşılaşacak olan Elazığspor, sakat ve cezalı oyuncularının çokluğu yüzünden rakibi karşısında kadro çıkartmakta bir hayli zorluk yaşayacak…