Spor Toto 1. Lig’in 20. Haftasında Pazar günü Giresunspor ile karşılaşacak olan Bordo-Beyazlı temsilcimiz, zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak Şanlıurfa’ya gitti.

Yeni transferlerin sadece ter idmanında yer aldıkları Elazığspor’un  Giresunspor Maçı kadrosuna 21 futbolcu dahil edildi.

21 kişilik kadroda Ahmet Doğan, Eren Çinkılınç, İdrissa Diarra, Onur Alsu, Kadir Taşoğlu ve Lamine Diarra dışındaki 15 isim yeni transferlerden oluşurken, teknik heyetin 18 kişilik maç kadrosunu maçtan önce belirleneceği öğrenildi.

Teknik Sorumlu İlhan Aydın tarafından Giresunspor maçı için kadroya dahil edilen futbolcular, şu isimlerden oluşuyor;

Serdar Özbayraktar, Ahmet Doğan, Ahmet Sabri Fener, Eren Çinkılınç, İdrissa Diarra, Onur Alsu, Gökhan Akkan, Tufan Kelleci, Diallo Samba, Kadir Taşoğlu, Mustafa Eskihellaç, Georgios Georgiadis, Cengizhan Akgün, Lamine Diarra, Emir Gökçe, Murat Ceylan, Buabacar Traore, Ahmet Burak Solakel, Serge Akakpo, Dersim Sahan Kaynak ve Abdulkadir Kayalı.

AYDIN: URFA’DAN PUAN VEYA PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Kafilenin Şanlıurfa’ya hareketi öncesinde değerlendirmelerde bulunan Elazığspor Teknik Sorumlusu İlhan Aydın, “Özellikle son günde son saatte 22 tane futbolcu transfer etmek hakikatten kolay bir şey değildi. Öncelikle bu yönde tebrik etmek gerekiyor. Son yarım saat bir idman yaptıktan sonra kadromuzu açıkladık. Şu anda kimin hazır olup olmadığını da tam anlamıyla bilmiyoruz ama hafta içerisinde daha farklı bir şekilde Elazığspor’un kadrosu çok daha farklı bir şekilde çıkabilir. Ama bu haftalık gözlemlediğimiz kadarıyla hazır olan arkadaşlarla maça gidiyoruz. İnşallah Giresun maçından Urfa’dan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Bunun çıkışını sürdürmek istiyoruz. İnşallah’da bu konuda Allah’ta bize yardımcı olur, devam ederiz. Giresunspor sezon başında şampiyonluğa oynayan bir ekip yapmıştı. Son dönemlerde onlarda düşüşe geçtiler. Onlarla aramızda çok puan farkı yok ama onlarda 4 tane transfer yaptılar. Cezalıları, sakatları var. Ama biz Elazığspor olarak hazırız maça. İnşallah Urfa’dan da puan veya puanlarla dönmek istiyoruz biz” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL