Elazığspor’a Sahip Çıkın

Elazığspor’un süper lige ilk çıktığı kadrosunda yer alan Sedat Altıntaş, kapanma noktasına gelen Elazığspor’un haline çok üzüldüğünü belirterek, bu durumun Elazığ’ın imajını zedelediğini belirtti. Altıntaş, Elazığspor’un kötü günleri atlatacağına inandığını da belirterek, “Tekrar eski günlerine dönecektir” diye konuştu.

Elazığspor’a Sahip Çıkın

Elazığspor’un süper lig çıktığı ilk kadrosunda yer alan ve uzun süre bordo beyazlı formayı başarıyla giyen eski futbolcumuz Sedat Altıntaş, medya grubumuzu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Elazığspor’la ilgili düşüncelerini de aktaran Sedat Altıntaş, kötü günler yaşayan memleketinin takımı Elazığspor’un tekrar eski günlerine döneceğine inandığını söyledi.

“ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEĞİNE İNANIYORUM”

Altıntaş, “Önceliksle Elazığ halkına, taraftarına selamlarımı gönderiyorum. Şu an İstanbul’dayım, beden eğitimi öğretmenliğine devam ediyorum. Aynı zamanda benim 2 tane kulübüm var. Küçük futbolcular yetiştiriyoruz Beşiktaş’a, Galatasaray’a, Fenerbahçe’ye oradan futbolcu veriyoruz. Bende ayrıca yaşı genç olup ta ileriye dönük Profesyonel futbolcular izliyorum. Eğer Elazığspor’un ileride ihtiyacı olursa Elazığspor için futbolcu izliyordum. Fakat şu anki Elazığspor’un durumu biraz tabi bildiğiniz gibi kötü. Kapanma noktasına geliyor nerdeyse. Yani bu tabi bizi üzüyor. Elazığspor büyük bir kulüp. Dışarıda ismi olan bir kulüp. Fakat şu an bu durumu gördükten sonra biz eski futbolcu olarak, Elazığlı olarak üzülüyoruz. Yani taraftarımız üzülüyor. Ama ben inanıyorum ki Elazığspor bu kötü günleri atlatacak, Elazığspor’a sahip çıkılacak. Çünkü Elazığspor camiası bunu hak ediyor. Yine eski günlerine döneceğine inanıyorum ben” ifadelerini kullandı.

“BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ”

Sedat Altıntaş, “Dediğim gibi Elazığspor’u bu kötü durumdan kurtarmak bizim Elazığ’ın büyüklerine, Sayın Belediye Başkanımıza, Valisine, iş adamlarına iş düşüyor. Onların bir araya gelip bu takımı iyi yerlere getirmesi gerekiyor. Çünkü onların da bir görevi bu. Ben elimden geldiğince Elazığspor için bu kötü günde bizden elimizden geleni yapmayı düşünüyoruz. Ben İstanbul’dayım, ne zaman bize ihtiyaç olursa orada futbolcu izleme anlamında, ya da başka bir görev olursa biz elimizden geleni yaparız. Maddi olarak bizim bir beklentimiz yok. Biz elimizden geleni yaparız. Ama dediğim gibi Elazığspor şu anda kampta zaten. Bizim Orhan abimiz, Teknik Direktörümüz, Kayserispor’dan arkadaşımız, çok değerli bir insan. Yıllarca Süper Lig’de yardımcı hocalık falan yaptı. Yanındaki hocalarımız falan da çok arkadaşlarımızla değerli hocalarımız var” şeklinde konuştu.

“ELAZIĞ’IN İLERİ GELENLERİNİN BU İŞİ ÇÖZMESİ GEREKİYOR”

Eski Elazığspor’lu Futbolcu Sedat Altıntaş, “Onlara sahip çıkılması gerekiyor. Yazık futbolcular orada şimdi diyor tişört yok, antrenman zemini yok. Kötü bir durum Elazığ’ın imajını zedeliyor bu. Bir an önce şu takıma sahip çıkılmalı. Yönetim oluşturulmalı ve transferler yapılmalı. Tahta kapalı, en ilk iş tahtanın açılması gerekiyor. Yani futbolcu çok, futbolcu bulunur ama bir an önce borçların yatırılıp, tahtanın açılması gerekiyor. İnşallah yönetim kurulu oluşur da iyi bir yönetim oluşur. Tahta açılında transferler falan yapılır. Yani çok geç kalınmış, biraz geç kalındı ama yani bir an önce bu işlerin çözülmesi gerekiyor. Elazığ’ın ileri gelenlerinin bu işi çözmesi gerekiyor. Biz elimizden ne gelirse gerekeni yaparız. Sizde basın olarak çok uğraşıyorsunuz. İnşallah Elazığspor eski günlerine döner. Biz de elimizden geleni yaparız, bu takım iyi yerlere gelir, yoksa yazık olur Elazığspor’a. Yani Elazığspor hep şampiyon olan bir takımdı. Yıllarca biz içinde oynadık, Süper Lig’e çıktık. Hep hedefimiz vardı. Bu durumun olması hem beni, hem taraftarı çok üzüyor. Dediğim gibi inşallah bu takım iyi yerlere gelir. Yeni yönetimle beraber. İnşallah Elazığspor huzurlu, güzel günlere ulaşır. Taraftarımız da inşallah mutlu olur” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

ALLAHINA KURBAN BABACAN SENİNDE BU TAKIMA EMEGİN ÇOK ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137