Elazığspor’da 1. Etap kampı sona erdi.

Elazığspor altyapı koordinatörü Kenan Kamaç ve yardımcıları eşliğinde Elazığspor tesislerinde yapılan 12 günlük kampın ardından bordo beyazlı futbolculara teknik sorumlu Kamaç tarafından 1 günlük izin verildi.

1 günlük iznin ardından Elazığspor’da 2. Etap kampı başlayacak.

7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul'un sonucuna göre 10 günlük bir kamp dönemi geçirecek Elazığspor, yeni yönetimin alacağı karar doğrultusunda 3.Etap Kampını il dışında yapmayı planlıyor.

Elazığspor teknik sorumlusu Kenan Kamaç, 12 günlük kamp boyunca günübirlik olarak çalışmaları sürdürdüklerini ancak Salı günü başlayacak olan kampın 10 gün boyunca kulüp tesislerinde kalınarak ve tüm ihtiyaçların buradan temin ederek sürdürüleceğini belirtti.

Kamaç yaptığı değerlendirmede, 1. Etap çalışmalarında genellikle kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptıklarını, 2. Etap kampında ise tempoyu biraz daha artırarak sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Görkem Yağcı dışında eksik oyuncularının bulunmadığını belirten Elazığspor teknik sorumlusu Kenan Kamaç, 27 kişilik genç bir kadroyla çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek, genel kurulun ardından il dışında yapmayı planladıkları 3. Etap kampında hazırlık maçları oynamak istediklerini, il dışında kampın olmaması halinde çevre illerin takımlarıyla hazırlık maçları yapabileceklerini söyledi.

Elazığspor’un Salı günü başlayacak 2. Etap kampında şu futbolcular yer alıyor; Okan Aytekin, Murathan Özen, Ali Can, Muhammed Düzgüner, Gökhan, Hasan, Cihan Canpolat, Umut, İzzet Topatar, Ahmet Ertuğrul, Yusuf Ensar Poyrazlı, Salih Polatdemir, Fırat Sefa, İbrahim, Cihan Aslan, Ahmet Ormanoğlu, Ahmet can, Eray, Giray, Yusufhan,, Can, Abdullah içen, Anıl, Nasrullah, Yunus Emre, Nurullah ve Yunus Düz…