Tetiş Yapı Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk’ün, yazılı açıklamasında belirttiği “6 futbolcu serbest kaldı” ifadesi sonrası, kamuoyunda merak edilen bu 6 futbolcu kim? Sorusu da netlik kazandı.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarı öncesi başkan Selçuk Öztürk’ün istifa sinyali verdiği Tetiş Yapı Elazığspor’da, futbolcular tek tek serbest kalma hakkı elde ediyor.

Başkan Öztürk’ün her fırsatta belirttiği “Ben izin vermeden hiçbir futbolcu gidemez” açıklamalarına rağmen 6 isim serbest kaldı.

Bordo-Beyazlı ekibimizde 10 Ocak itibariyle serbest kalma hakkı alan Yiğitcan Erdoğan, Murat Ceylan, Onur Alsu, Ömer Yıldız, Tufan Kelleci ve kaleci Ahmet Doğan’ın nasıl bir yol izleyecekleri merakla beklenirken, bu oyunculardan Murat Ceylan daha önce başkan Öztürk’le görüşerek kulüpten ayrılmıştı.

Serbest kalma hakkı elinde olan futbolculardan bazılarına teklifler olduğu ve gitmeye sıcak baktıkları belirtilirken, Yine bu isimlerin yanı sıra Cengizhan Akgün’e de TFF 1. Lig ve 2. Lig’den bazı takımların resmi teklifte bulundu.