Sezonun ilk maçında sahasında Bergama Belediyespor'a karşı iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen bireysel hatalar neticesinde mağlup olarak haftayı puansız kapatan Elazığspor,  Ligin 2.Haftasında deplasmanda oynayacağı Başkent Gürgözeler Akademi FK maçına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Temsilcimiz haftalık antrenman programı doğrultusunda günü tek çalışma yaparak tamamladı.

Saat 16:00'da Elazığspor Tesisleri Üst Sahası'nda yapılan ve yaklaşık 90 dakika süren günün tek çalışmasında Bordo-Beyazlılar zorlu maçın taktik provasını çalıştılar. Teknik Sorumlu Kenan Kamaç ile Yardımcı Antrenörler Nafiz Orak, Gökhan Adem ve Kaleci Antrenörü Sacit Taşdemir gözetiminde yapılan idmana tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığpor Cuma günü yapacağı son bir çalışma ile Başkent Gürgözeler Akademi FK maçı hazırlıklarının Elazığ Etabını tamamlayıp Cumartesi günü Başkente hareket edecek.

Son çalışmasını Ankara'da yapacak Bordo-Beyazlılar konakladığı otelde kampa girip maç saatini beklemeye koyulacak.

Başkent Gözgözler Akademi FK Maçının zorlu geçeceğini belirten Elazığspor Teknik Sorumlusu Kenan Kamaç “Bu sezonun ilk deplasman maçından puan veya puanlar alarak ayrılmak için çalışmalarımızı Cuma günü yapacağımız idmanla tamamlayacağız.” dedi. Kamaç “ Genç bir takımız. Ligin ilk maçında bireysel hatalarımız, maçı kaybetmemize neden oldu. Genç oyuncularımızın heyecanını yenmesi ve lige adapte olması ile bu hatalarımız azalacak ve daha iyi yerlere geleceğiz.” Açıklamasında bulundu.

Bordo beyazlı takımımız, Pazar günü maçını oynadıktan sonra gece uçağıyla ilimize dönecek.