TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta İlk Yarıyı 15 puanla küme düşme hattının bir basamak üstünde 15.Sıra'da tamamlayan Elazığspor’da futbolculara verilen izin sona eriyor.

Bordo beyazlı futbolcular, 2. Yarı hazırlıkları için tercih ettikleri Antalya’da hazırlıklarına Pazar günü start verecekler.

Pazar günü saat 16:30’da yapılacak ilk çalışmayla başlayacak olan Antalya Kampı’na katılmak üzere Elazığ’dan yola çıkanlarla birlikte, memleketlerinde bulunan futbolcular ile teknik heyet de ilk antrenman öncesinde saat 13:00’te Antalya Lara Kundu Bölgesi’ndeki Miracle Otel’de biraraya gelecekler.

10 gün boyunca hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek olan Elazığspor, bu çalışmaların ardından 2 gün izin yapacak.

2 günlük iznin ardından ilimizde toplanarak Bayburt Özel İdarespor Maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek olan ekibimizde yönetim, bu süre içerisinde bir yandan da transfer yasağının kaldırılması için mücadele verecek.

Öte yandan Bordo-Beyazlı Temsilcimizin Ara Dönem Kamp kadrosu da belli oldu. Açıklanan kadroda futbolu bırakma kararı alarak Elazığspor’!dan ayrılan Serdar Özbayraktar ve sakatlıkları bulunan İzzet Topatar ve Salih Polatdemir 28 kişilik kamp kadrosunda yer almazken, 28 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Ahmet Doğan, Ali Karataş, Okan Aytekin, Murathan Özen, Tufan Kelleci, Eren Çinkılınç, Yiğitcan Erdoğan, Ömer Faruk Aydemir, Onur Alsu, Muhammed Düzgüner, Ahmet Burak Solakel, Hebat Alan, Kadir Bekmezci, Murat Ceylan, Kadir Taşoğlu, Umut Akbulut, Cihan Canpolat, Embiya Yıldırım, Selim Enes Özeren, Muhammed Altunbay, Cengizhan Akgün, Ahmet Ormanoğlu, Yusuf Ensar Poyrazlı, Fırat Sefa Öncü, Fırat Ergün, Ömer Yıldız, Cihan Aslan ve Görkem Yağcı…