Elazığspor’da İç Transferler Kongre Sonrasına Kaldı

Şu ana kadar iç transferde Tom ve Mehmet Yiğit’e imza attıran sözleşmeleri devam eden Alpaslan Öztürk ve Adem Alkaşi ile de sözleşme uzatan Elazığspor’da belirsizlik devam ediyor.

Elazığspor’da İç Transferler Kongre Sonrasına Kaldı

FIFA’dan gelen transfer yasağının kalkması için CAS’tan çıkacak olan kararın beklendiği Bordo-Beyazlı kulüpte iç transferin kongre sonrasına bırakıldığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre transfer yasağının olması, maddi sorunların yaşanması ve kongre sürecine girilmesi nedeniyle iç transferle birlikte yeni teknik direktör konusu kongre sonuna bırakıldı.

21 Haziran’da ki ilk kongrenin muhtemelen çoğunluk sağlanamayacağı için ertelenmesi ihtimaliyle ikinci kongrenin de 29 Haziran’da yapılacak olması bu süreçte Elazığspor’a transferde oldukça zaman kaybettirecek.

İç transferde sadece 4 futbolcuyla anlaşma sağlayan Elazığspor, birçok futbolcuyla da yolları ayırmak zorunda kalmıştı.

Çağlar Şahin Akbaba, Serdar Kulbilge, Hakan Bilgiç gibi futbolcuların sözleşmelerinin sona ermesi ve takımdan ayrılmalarıyla birlikte Binya’nın yeni sezonda kadroda düşünülmemesi, Traore’nin sözleşmesini feshetmesinin yanı sıra Çağrı Ortakaya, Murat Kalkan, Onur Güney, Murat Kayalı gibi önemli futbolcularla da henüz daha masaya oturulmadı.

Tüm bu sıkıntıların devam ettiği Elazığspor’da iç transferde yaşanan sorunlar, transfer yasağının halen daha devam etmesi, teknik adamın belirlenmemesi gibi sorunların yanı sıra mevcut yönetiminde yapılacak olan kongrede devam edip etmeyeceği belirsizliği Bordo-Beyazlı taraftarları da karamsar ediyor.  

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 18:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137