2. Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da cezalı oyuncuların çokluğu moralleri bozdu.

Kısıtlı kadrosuyla lige tutunmaya çalışan temsilcimizde, Karacabey Belediyespor karşısında gördüğü 2.Sarı kartın ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Muhammet Umut Akbulut’un yanı sıra, Cengizhan Akgün ile Ömer Faruk Aydemir de gördüğü ihtarlar ile cezalı duruma düştüler.

Öte yandan Karacabey Belediyespor maçına 3 sarı kartla ceza sınırında çıkan Hebat Alan ile aynı maçta ihtar alan Ömer Yıldız da Bodrum Maçı öncesi ceza sınırında olan oyuncular.

Her iki oyuncu da Bodrumspor maçında sarı kart görmesi halinde 16. Haftada ilimizde oynanacak olan Kırşehir Belediyespor Müsabakasında forma giyemeyecekler.

Öte yandan Misli.com 2. Lig 3. Grubun 10. haftasında ilimizde oynanan Kırklarelispor karşılaşmasının 88. Dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan ve 3 maç ceza alan tecrübeli oyuncu Murat Ceylan’ın bu cezasını tamamladığı ve teknik heyetin görev vermesi halinde Bodrumspor müsabakasında forma giyebilecek.