Yüksek maliyeti sebebiyle Kehınde defterini kapatan bordo-beyazlı kulüpte, Cajıc ve Dıarra’nın ise takımda kalmaları bekleniyor.

Bir yandan FIFA’daki dosyaları sebebiyle yeni bir transfer yasağı ile karşı karşıya kalan, bir yandan maddi imkansızlıklarla boğuşan, bir yandan da yeni sezonu düşünmek zorunda olan Elazığspor’da yabancı futbolcuların durumları da belirsizliğini koruyor.

Yeni sezon öncesi BINYA ile yollarını ayıran Bordo-Beyazlı ekibimizde, yüksek maliyeti sebebiyle golcü futbolcu KEHINDE’nin de takımda kalma ihtimali yok denecek kadar azaldı.

Bu futbolcuyla iplerin tamamen koptuğu öğrenilirken, sözleşmesini tek taraflı fesheden TRAORE’nin de takımdan ayrıldığı düşünülürse geriye 3 yabancı kalıyor.

Bu isimlerden TOM ile daha sezon bitmeden sözleşme yenileyerek yıldız futbolcuyu takımda tutan Elazığspor’da Adlin CAJIC ve DIARRA’nın durumları ise belirsizliğini koruyor.

Alınan bilgilere göre, alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek avukatları aracılığı ile kulübe ihtarname çektiren CAJIC’ten ek süre istendiği ve Boşnak futbolcunun bu talebe olumu cevap verdiği öğrenildi.

CAJIC ile birlikte Lamine DIARRA’yı da yeni sezonda takımda tutmak isteyen Elazığspor Yönetim Kurulu’nun, yaşanan bu kaos sürecinin aşılması durumunda iki futbolcuyla da temasa geçeceği haber merkezimize gelen bilgiler arasında.