Spor Toto 1.Ligin 23. Haftası’nda deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor Maçı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Temsilcimiz Elazığspor’da Takım Kaptanı Serdar Özbayraktar’ın Teknik Direktör Erhan Altın’la polemik yaşadığı öğrenilirken, 37 yaşındaki oyuncunun eşyalarını toplayıp kamptan ayrıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Elazığspor Sportif Direktörü Mustafa Aksu, kendisinin bilgisinin dışında yaşanan bir olay olduğunu ve Serdar’ın kafasını dinlemesi için izin verdiklerini belirterek; “Hocasıyla arasında yaşanan ufak bir problem, ama halledilmeyecek bir konu değil. Serdar’a düşünmesi için izin verdik. Karabükspor Maçı sonrası oturup konuşacağız. Bizim bu dönemde her futbolcuya ihtiyacımız var. Serdar da bu takımın kaptanı, Geçmişte bize çok emekleri oldu, bundan sonra da olacaktır.  Kardemir Karabükspor Maçı sonrası oturup konuşacağız. Tekrar takıma kazandıracağız.” Açıklamasını yaptı.

2014-2015 Futbol Sezonunda da Bordo-Beyazlı Formayı terleten ve yakaladığı form grafiğiyle birçok takımın gözdesi haline gelen Serdar Özbayraktar, 2.Yarı’da sadece 1 maçta forma giyerken 15 dakika sahada kaldı.