Elazığspor’da Teknik Heyetle Yollar Ayrıldı

Elazığspor’da Teknik Sorumlu Kenan Kamaç ve yardımcılarıyla yollar ayrıldı. Yeni hoca için en güçlü aday geçen sezon da takımın teknik sorumlusu olarak görev yapan Cafer Aydın…

Elazığspor’da Teknik Heyetle Yollar Ayrıldı

Elazığspor’da 3 karşılaşmada ortaya konulan iyi oyuna rağmen bunun skora yansıtılmaması beraberinde teknik heyet değişikliğine gidilmesine neden oldu.

Edindiğimiz bilgilere göre, ligin ilk 3 karşılaşmasında genç oyuncuların bireysel hataları neticesinde iyi oyuna rağmen henüz 3 puan alamayan ve kısıtlı bir kadroyla sahada mücadele eden Elazığspor’da teknik heyet değişikliğinin gündeme geldiği ve kulüp başkanı Serkan Çayır’ın bu değişikliği teknik sorumlu Kenan Kamaç ve yardımcılarına ileterek kendilerine teşekkür ettiği öğrenildi.

Yeni hocanın il dışından olacağına kesin gözüyle bakılırken, bu isimlerden ilk adayın geçtiğimiz sezon da Elazığspor’da görev yapan Cafer Aydın’ın olduğu öğrenildi.

Zonguldak takımıyla yollarını ayıran Aydın’ın Elazığspor’un teklifine sıcak baktığı ve gelmeye hazır olduğu öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alper
Alper - 3 yıl Önce

Bu takıma morinhoyu getirseniz de iflah olmazzzzzzz.Bu takımın problemi hoca değil,topculari kalitesiz,yeteneksiz olduğudur . Onlarında elinde değil.Adim Hıdır ,olan budur.Mesele bu.

Reiz
Reiz @Alper - 3 yıl Önce

Ben geçen maçı izledim topçular ayakta duramiler

Harputlu Fethi
Harputlu Fethi - 3 yıl Önce

Adam arkasına bile bakmadan bırakıp gitti, Caferden başka seçenek yok sanki yine Cafer yine Cafer ..

Dursun
Dursun - 3 yıl Önce

Aha başladılar gene

23
23 - 3 yıl Önce

Yiyecek bişey kalmadı demekki en son tribünün bağrından kopan Yiğit abimiz aldı kulubü. Kafama sıkarım kulübü kapatmam diyor. Efsane Adana Demir başkanı BEKİR başkan vardı tüm borcu üstüne aldı yaşamına son verdi. Sevda başka bişey. Allah yardımcın olsun Hacı başkan

Levent SERİNKAYA
Levent SERİNKAYA - 3 yıl Önce

Elazığ sporda zihniyet değişmedikçe hiçbir şey olmaz hocayı gönderdin eldeki malzeme aynı hoca ne yaptıda gönderdiniz. fotbol iyi skor kötü gönder hocayı hepimize geçmiş olsun bu sezonda bitti

Ünal BAYDOĞAN
Ünal BAYDOĞAN - 3 yıl Önce

Kesinlikle ve kesinlikle Deli Cafer Aydın olmasın. Onu getirirse Başkanda istifa etsin. Zonguldak kömür spor dan kovuldu galibiyet almadan. Yerli Hoca Getirin Yeter yabancı sevdasından . Yabancı hocalar parasını bilir. Yerli Hoca Şehrin havasını teneffüs etmiş Armanın kıymetini bilir.

Kral 2323
Kral 2323 - 3 yıl Önce

Bu gidişle amatöre düşeriz vah vah elazigin düştüğü duruma bak şaka gibi

SIRADAKİ HABER

banner137