ElazığsporFan'dan Destek Kampanyası

ElazısporFan tarafından Elazığspor’a destek amaçlı kombine kart satılması için kampanya başlattı.

ElazığsporFan'dan Destek Kampanyası

Elazığspor’a destek amaçlı ElazığsporFan tarafından kombine kart satışı için kampanya başlatıldı.

ElazığsporFan tarafından yapılan açıklama şöyle; “Etmeyiz biz bu aşka Veda, Alırız kombine gideriz Maça, Haykırırız aleme deriz ki bu yıl Feda, yeter artık yorulduk, sürelim bizde Sefa.” Sloganıyla Elazığspor taraftarlarının sosyal medyadaki buluşma adresi olan ElazığsporFan başlattığı kampanyayla 3 bin maraton tribün kombine kart satılmasını planlıyor. Taraftar’dan kombine atağı Maddi anlamda büyük problemlerin yaşandığı Elazığspor’da, Bordo-Beyazlı Taraftarlar sıkıntıları bir nebze giderebilme adına kampanya başlattı. Elazığspor taraftarlarının sosyal medyadaki buluşma adresi olan ElazığsporFan’ın başlattığı kampanyaya göre 3 bin maraton tribün kombine kart satılması planlanıyor. İlk etapta ElazığsporFan ailesi 10 adet kombine kart alarak kampanyayı başlatırken, kampanyaya herkesin destek olması çağrısında bulunuldu.

“KAPI KAPI DOLAŞIP KOMBİNE KART ALMAYA TEŞVİK EDECEĞİZ”

Konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “51 yıllık koca çınar Elazığspor’umuz, maalesef günden güne kaderine terkedilmektedir. Yapılan toplantılar, verilen sözler maalesef icraata dönüşmedi. Hal böyleyken Elazığspor’un gerçek sahipleri yani cefakar taraftarlara büyük iş düşmektedir. Elazığspor’umuzun sosyal medyadaki en büyük gücü olan ElazığsporFan olarak, bir kampanya başlatmış bulunmaktayız. Satışta olan 3 bin kapasiteli Maraton tribününe 10 adet kombine alarak kampanyaya start vermiş bulunmaktayız. Taraftarlarımızın yanı sıra, iş adamlarımızı ve STK’larımızı da bu kampanya davet ediyoruz. İşadamlarımızı ve STK’larımızı kapı kapı dolaşıp toplu kombine almaya teşvik edeceğiz. 3 bin koltuk kapasiteli Maraton tribünü kombinelerini kısa süre içerisinde taraftarlarımızın, işadamlarımızın ve STK’larımızın destekleriyle tüketmeyi hedefliyoruz. Hem kulübümüze 450 bin TL kazanç, hem de maçlarımızı dolu tribünler önünde oynamak için herkesi taşın altına elini koymaya davet ediyoruz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Gençlerbirliği maçı öncesi 3 bin adet Maraton tribünü kombinelerini tüketip, takımımıza moral olsun diye Gençlerbirliği maçının primini bizler vermiş olalım. Başka Elazığspor yok. Lütfen iş işten geçmeden takımımıza sahip çıkalım. Kampanyamıza destek vermek isteyen taraftarlarımız, işadamlarımız ve STK’larımız facebook üzerinde hizmet verdiğimiz 92 bin kişilik Elazığspor sayfamızla ya da Elazığspor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarından iletişime geçebilirler. Haydi Gakgoşlar, şehrin gururuna sahip çık” denildi.

İLK DESTEK FUTBOLCULARDAN

ElazığsporFan tarafından başlatılan "Bir Kombinede Sen Al" kampanyasına ilk destek futbolculardan geldi. Kaptan Mehmet Yiğit ve diğer futbolcular 20 adet Maraton tribünü kombine bileti alarak kampanyaya destek verdiler” şeklinde açıklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137