Tetiş Yapı Elazığspor’un İzlandalı futbolcusu Elmar Bjarnason’un kart cezası sona erdi.

Gazişehir Gaziantep karşılaşmasının son dakikasında rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından direk kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen ve PFDK tarafından 2 resmi müsabakadan men cezası alan Elmar Bjarnason Cuma günü deplasmanda oynanacak olan Altınordu maçında sahada olacak.

Elmar Bjarnason’un sona eren cezası teknik heyeti sevindirirken, cumartesi günü oynanan Hatayspor müsabakasında cezalı duruma düşen iki genç futbolcu da bu hafta İzmir deplasmanında olamayacak.

Bordo-beyazlı takımın genç futbolcularından Kadir Taşoğlu Hatayspor maçında gördüğü sarı kartla bu sezon ki dördüncü karta ulaştı ve cezalı duruma düştü.

Yine Hatayspor müsabakasının ikinci yarısında oyuna dahil olan önce sarı ardından ikinci sarı ve kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Eren Çinkılıç’ta Altınordu maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan Gazişehir müsabakasında kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 3 resmi müsabakadan men cezası alan Lamine Diarra’nın ise 1 maç cezası kaldı.

Teknik Direktör Orhan Kaynak’ın forma şansı vermesi durumunda Senegalli futbolcu 12.Haftada oynanacak olan Eskişehirspor müsabakasında formasına kavuşacak.