Türkiye Futbol Federasyonu’nun Tetiş Yapı Elazığspor kulübüne Ulusal Kulüp Lisansı alabilmesi için verdiği sürenin dolmasına 17 gün kaldı.

31 Ağustos’ta sona eren 1.Transfer ve Tescil Dönemi’nde tüm uğraşlara rağmen transfer tahtasını açamayan ve taraftarlarının büyük tepkisiyle karşı karşıya kalan Bordo-Beyazlı Yönetime, Ulusal Kulüp Lisansını alabilmesi için verilen süre 20 Eylül’de sona eriyor.

Tetiş Yapı Elazığspor Kulübü, 20 Eylül tarihine kadar sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterleri yerine getiremezse, TFF tarafından eksi puan silme cezası ile karşı karşıya kalacak.

Geride kalan 4 haftada aldığı kötü sonuçların yanı sıra maddi ve manevi olarak tarihinin en kötü günlerini geçiren Elazığspor’un önündeki en büyük tehlike futbolcu, teknik adam ve personele olan borçlar olarak görünüyor.

FİFA’da da şu anda iki önemli dosyası bulunan Elazığspor’un bu sorunlarını verilen ek süre içinde gidermesi gerekiyor. Aksi takdirde bordo-beyazlı kulüp 20 Eylül tarihinden sonra TFF’nin ilk yönetim toplantısında puan silme cezasıyla karşı karşıya kalacak.