Şanlıurfa’da oynanan Gençlerbirliği Maçından puansız ayrılarak kötü gidişatını sürdüren Bordo-Beyazlı ekibimizde, bir an evvel çıkışa geçmek için formüller aranırken, bu doğrultuda sezonun 23. Haftasında deplasmanda oynanacak olan Kardemir Karabükspor karşılaşması hazırlıklarının Antalya’da sürdürülmesi kararlaştırıldı.

Teknik Direktör Erhan Altın’ın isteğiyle Antalya’da yapılacak olan mini kamp sayesinde hem yeni transferlerin teknik heyetle kaynaşması hem de ilimizde yaşanan olumsuzluklardan takımın etkilenmemesi hedefleniyor.

Bu kapsamda Antalya’ya geçen Bordo-Beyazlı Kafile Grand Park Lara Otel’e yerleşti ve akşam yaptığı tek çalışma ile K.Karabükspor Maçı hazırlıklarına start verdi. 

Hazırlıklarına Cuma gününe kadar Antalya’da devam edecek olan Elazığspor, Cuma günü maçın oynanacağı Karabük’e geçerek bu kentte kampa girecek.

Elazığspor, 24 Şubat Pazar günü oynanacak olan müsabakanın ardından tekrar ilimize dönecek.

Teknik Direktör Erhan Altın, Antalya’da gerçekleştirilecek olan Kardemir Karabükspor maçı hazırlık etabı kadrosuna şu futbolcuları dahil etti;

Ahmet Sabri Fener, Ahmet Doğan, Emrah Gür , Ali Karataş, Tufan Kelleci, İdrissa Diarra, Ahmet Burak Solakel, Serge Ognadon Akakpo, Gökhan Akkan, Kadir Taşoğlu , Kadir Bekmezci , Abdülkadir Kayalı, Mustafa Eskihellaç, Cengizhan Akgün, Boubacar Traore, Dıalo Samba Guıdıyele, Georgıos Georgıadıs, Lamıne Dıarra , Eren Çinkılınç , Onur Alsu, Muhammed Ildız, Ömer Yıldız , Bekamenga Aymard Chrıstıan Bekamenga, Abel Issa Camara, Rüştü Hanlı, Emir Gökçe, Serdar Özbayraktar, Yiğitcan Erdoğan ve Murat Ceylan.