Elazığspor’un Malatya Israrı Devam Ediyor

Giresunspor maçını oynamak üzere yeniden Şanlıurfa’ya gidecek olan Elazığspor, kalan iç saha maçlarını Malatya’da oynamak için girişimlerini sürdürüyor.

Elazığspor’un Malatya Israrı Devam Ediyor

Elazığspor kulübünün Malatya stadyumu için talebi devam ediyor.

Giresunspor maçını da Şanlıurfa’da oynayacak olan Elazığspor’da iç saha maçlarının kalan kısmının Malatya’da oynanması için girişimler devam ediyor.

Atatürk Stadyumu’nun yıkılması nedeniyle ilk yarının son iç saha maçı olan Altay karşılaşmasını Sivas’ta, ikinci yarının ilk iç saha maçı olan Adanaspor müsabakasını ise Şanlıurfa’da oynayan Bordo-Beyazlı ekibimizde, Giresunspor maçının da Şanlıurfa’da oynanması kesinleşti.

Hem deplasman giderleri, hem de taraftarların yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırmak için iç saha maçlarını Malatya’da oynamak isteyen Bordo-Beyazlı temsilcimizde, Yeni Malatya Stadyumu’nun kullanım haklarını elinde bulunduran Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü ile yapılan görüşmeler de devam ediyor.

Giresunspor’dan bir sonraki iç saha maçı olan Gençlerbirliği müsabakasını Malatya’da oynamak için temaslarını sürdüren Elazığspor’un ilerleyen günlerde olumlu bir sonuç alması bekleniyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Elazığspor’un yaptığı teklifi kabul etmesi durumunda, iki komşu kent arasındaki dostluğun perçinlenmesi konusunda da önemli bir adım atılacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137