Elazığspor’un Tükenişi…

Elazığspor’da Vanspor karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyet nedeniyle kimsenin ağzını bıçak açmazken, adeta ölüm sessizliğine bürünen Doğukent Stadyumu’nda Teknik Direktör Cafer Aydın, maç sonunda açıklama yapmadı.

Elazığspor’un Tükenişi…

Elazığspor’da Vanspor karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyet sonrasında kimsenin ağzını bıçak açmazken, stadyumda adeta ölüm sessizliği hâkimdi

Vanspor karşılaşmasına yeni bir umut olarak bakan ve alacağı galibiyetle bir seri yakalama düşüncesinde olan bordo beyazlı takımımızın bu düşüncesi “evdeki hesap çarşıya uymaz” atasözünü hatırlattı.

Vanspor’un adeta yürüyerek kazandığı karşılaşmada bordo beyazlı oyuncuların kazanma adına sahada hiçbir varlık göstermemeleri, “bu takımla ancak bu kadar olur” dedirtti.

Özellikle bir çok maçta iyi oynamasına rağmen, kaleci ve bireysel hatalardan gol veya goller yiyerek kazanabileceği maçları kaybeden bordo beyazlı oyuncuların bu hataları, özgüvenlerinin de kaybolmasına neden oluyor.

Vanspor karşısında da güçlü rakibiyle başabaş bir oyun sergilemesine rağmen, gol yollarındaki tecrübesizlik ve savunmada yapılan hatalar, sahadan boynu bükük ayrılmanın en önemli nedenlerinden biri…

Teknik direktör Cafer Aydın’ın fazla forma şansı bulamayan genç ve tecrübesiz isimleri sahaya sürmesi, formsuz bazı oyuncularda ısrar etmesi ve İzzet Topatar, Yusuf Ensar Poyrazlı gibi yetenekli ve skoru değiştirebilecek oyunculara sahada az süre vermesi, gol yollarındaki kısırlığın da bir başka önemli nedenlerinden biri olarak değerlendiriliyor.

Vanspor mağlubiyetiyle birlikte ligde kalma umutları oldukça azalan ve 24 Mart olarak tescillenen Elazığspor kulübünün 54. Yıldönümünde alınan 2-0’lık mağlubiyet, ne yazık ki tükenişin ve hazin bir sonun da fotoğrafı oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sararan Yapraklar
Sararan Yapraklar - 3 yıl Önce

Selçuk Öztürk denen haysiyet,karakter ve şeref yoksunu,rezil herifin 3 sezonda takımın başına getirdiği kendi ayarındaki çapsız teknik direktörlerin de bu başarızlıkta payı var hiç şüphesiz.Toprak bile bu Selçuk'u kabul etmez.Yatacak yeri yok bu rezilin.

Hakan
Hakan - 3 yıl Önce

Tükeniş göz göre göre geldi, herkes nedenini ve sebep olanı da biliyor... zavallı sahipsiz Elazığ...

zeki gakgo
zeki gakgo - 3 yıl Önce

mezre ortaokulunun çağalarını maça çıkarsaydız sinirlerinden nefıslerinden belki maçı alırlardı.Bırakın gidin rezil ettiz Elazığsporu.Başkan varkende bu ekip 3.lige gidiyor,başkan olmasada 3.lige gidiyor.Elazığspor kimsenin aile kasası değil.Gururlu olun istifa edin

mehmet
mehmet - 3 yıl Önce

yalnız çok güzel başlık atılmış habere...sonunda bir gerçeği seslendirdi.sürekli balon haber yapıp durmanın bi anlamı yok gakgoşlar elazığspora destek çıkmak istemiyor, çünkü hortumluyor birileri, kim bilmiyorum

sako mahleli
sako mahleli - 3 yıl Önce

"vali bana para vermiyor,belediye bşk bana para vwrmiyor,vekiller bana para vermiyor vs vs"Kardeşim başka yerlerden para alarak takımı herkes yönetir.ASIL SEN elazığspora ne veriyorsun?onemli olan budur.Para istemekle herkes takım yönetir.

Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Sahipsiz Elazığ. Kimse gururlanip da demesin sahipsiz değil

Gakgo
Gakgo - 3 yıl Önce

Editör lütfen bir kampanya düzenleyelim tweet ir der elazigin sesini duyuralim

Elazığsporlu
Elazığsporlu - 3 yıl Önce

Elazığın lokantacı saygıdeğer (sözüm ona) işadamı da kurtadamadı Elazığsporu. Yazık memlekete yazık


SIRADAKİ HABER

banner137