Elazığspor’un Verdiği 80 Bin TL’lik Senet Protesto Edildi

Elazığspor’da Malili futbolcular İdrissa Diarra ve Moussa Bagayoko’nun menajerine verilen 30 Mayıs tarihli kulüp senedinin ödenmediği ve bayram sonu da ödeme yapılmaması durumunda yasal işlem başlatılacağı öğrenildi.

Elazığspor’un Verdiği 80 Bin TL’lik Senet Protesto Edildi

Elazığspor’da sorunlar bitmek bilmiyor…

Yaşadığı maddi sıkıntılardan bir türlü kurtulamayan Bordo-Beyazlı ekibimizde bu kez de Malili futbolcular Diarra ve Bagayoko’nun menajeri Burak Puhaloğlu’na verilen ancak ödenmeyen senet ortaya çıktı.

Alınan bilgilere göre geçtiğimiz sezon başında altyapıdan profesyonel yapılarak A Takım’a kazandırılan Moussa Bagayoko ile İdrissa Diarra’nın menajeri Burak Puhaloğlu’na yaptığı masraflara karşılık olarak 80 Bin TL’lik Elazığspor Kulübü Derneği’nin kaşesinin basılı olduğu senet verildi.

30 Mayıs 2019 tarihli senet için ödeme süresi geçtiğimiz günlerde dolarken, Elazığspor Kulübü’nden herhangi bir ödeme yapılmaması üzerine senet protesto edildi.

Elazığspor’a yeni bir transfer yasağı ve sonrasında kulüp lisansının askıya alınması gibi istenmeyen sonuçlara kadar uzanabilecek yaptırımları olan bu gelişme sonucunda, bayram sonu da ödeme yapılmaması durumunda menajer Burak Puhaloğlu’nun avukatı aracılığı ile yasal işlem başlatıp, senedi Türkiye Futbol Federasyonu’na ileteceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2019, 16:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137