TFF 3.Lig 2.Grup’un ilk hafta maçında sahasında konuk ettiği Kemerspor 2003’e yenilerek sezona mağlubiyetle başlayan Elaziz Belediyespor’da gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Alibeyköyspor maçına çevrildi.

Pazar günü oynanan sezonun ilk maçında taraftarı önünde Kemerspor 2003’e 2.Yarı’da yediği gollerle mağlup olan ve rakibi karşısında hazır bir görüntü çizemeyen Elaziz Belediyespor’da 8 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Alibeyköyspor Maçı hazırlıklarına ara verilmeden başlanıldı.

Saat 09:30’da Elaziz Belediyespor Tesisleri’nde yapılan ve yaklaşık 75 dakika süren haftanın ilk antrenmanında Kırmızı-Lacivertliler yenileme çalışmasına tabi tutuldular.

Teknik Direktör Alaattin Tutaş ile yardımcıları gözetiminde yapılan idmana Kemerspor maçında kaşı yarılan Halil İbrahim dışında tüm futbolcular katılırken, genç oyuncu tedbir amaçlı olarak dinlendirildi.

Elaziz Belediyespor Salı günü saat 16:30’da kendi tesislerinde yapacağı tek antrenmanla İstanbul Ekibi Alibeyköyspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek.