Elaziz Belediyespor – Alibeyköyspor Karşılaşmasının Ardından

Elaziz Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Atatürk Stadyumunun yıkılmasına rağmen yerine alternatif oluşturamadıklarını belirterek, saha konusunda ciddi sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, geçen sezondan daha fazla puan toplamak istediklerini belirtti.

Elaziz Belediyespor – Alibeyköyspor Karşılaşmasının Ardından

Kendi sahasında Alibeyköyspor’u 3-2 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamlayan 3. Lig temsilcimiz Elaziz Beledyespor’da maç sonunda alınan galibiyetten dolayı büyük sevinç vardı.

TFF 3. Lig temsilcimiz Elaziz Belediyespor kulüp başkanı Ahmet Toprak, Alibeyköyspor karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada, saha konusuna vurgu yaptı.

TOPRAK: SAHA SIKINTISI YAŞIYORUZ

Ahmet Toprak, Atatürk stadyumunun yıkılmasının ardından alternatif saha oluşturulmadığını belirterek, “Takımı, top oynayanları, teknik heyeti tebrik ediyorum. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. Ciddi bir mücadele verdiler. Bizim için çok önemli bir 3 puandı. Ya yukarıya oynayacaktık ya aşağı ile boğuşacaktık. Bizim için çok önemli. Futbolcularımız, teknik heyetimiz hepsi de bunun bilincindeydi. O mücadeleyi verdiler. 3-2 bitirdik maçı, hepsini tebrik ediyorum. Şu anda en ciddi problemimiz saha sorunudur. Vali Bey’e biz buradan teşekkür edelim. Kendisinin uğraşlarıyla biz şu an sentetik sahada güvenlik tedbiri almışız, seyircisiz oynuyoruz. Tabi bu yetersiz. Elazığ gibi bir şehirde 2 tane sentetik saha var. Bunu herkesin bilmesini istiyoruz. Stadı yıkmışız, alternatif saha oluşturamamışız. Elazığ’da çim sahamız dahil yok. Elazığspor çim saha olmadığı için mecburen dışarıda oynuyoruz” ifadelerini kullandı.

TUTAŞ: HEDEF ÜST SIRALAR

Elaziz Belediyespor teknik direktörü Alaattin Tutaş ise, “Geçen hafta belki bu maçtan daha fazla gol pozisyonumuz vardı. En az 8-9 tane net pozisyonumuz vardı. Maalesef son 95. dakika da 1-1 kaldık. Bu maçın öndemi de gerçekten bizim için çok önemliydi. Alacağımız sonuç ya yukarıyı ya aşağıyı ilgilendirecekti. Bizim de hedefimiz nokta transferleri yaptıktan sonra da yukarılara oynamaktı. Biz geçen seneki başarının daha da üstüne çıkmak istiyoruz. Takviye yapmayı düşünmüyoruz. Gerçekten aldığımız 4 tane futbolcu nokta transfer. Elazığ’dan bizim aldığımız Semih yıllarca bu takımda futbol oynadı. Onu transferden saymıyoruz. Elazığ’ın çocuğu olduğu için. Semih’te bizim gücümüze güç katacak” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 20:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

TEBRİKLER ALAATTİN HOCAM VE EKİBİ,TEBRİKLER BELEDİYESPOR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM. SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137