TFF 3.Lig 3.Grup’ta play-off mücadelesi veren Temsilcimiz Elaziz Belediyespor bu hafta sahasında oynayacağı Kocaelispor Maçı hazırlıklarına devam etti.

Kırmızı-Lacivertli Oyuncular teknik heyetin haftalık antrenman programı doğrultusunda günü çift çalışma yaparak tamamladı. Geçen hafta deplasmanda grubun güçlü takımlarından Tarsus İdman Yurdu’na farklı yenilerek 5 maçlık namağlup serisine nokta koyan Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da gözler haftasonu ilimizde oynanacak Kocaelispor Maçı’na çevrildi. Kocaelispor’u evinde yenerek play-off potasından kopmak istemeyen Temsilcimiz Elaziz Belediyespor işi sıkı tutuyor. Bu maçın hazırlıklarına Salı günü yaptığı tek çalışma ile start veren Kırmızı-Lacivertliler Çarşamba günü ise çift çalışma yaparak hazırlıklarına devam etti.

Kırmızı-Lacivertli Oyuncular, Saat 10:00’da Elaziz Belediyespor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 90 dakika süren günün ilk antrenmanında çabuk kuvvet çalışmasına tabi tutulurken, akşam saat 17:00’de yapılan günün son çalışmasında ise teknik-taktik ağırlıklı bir idman yaptılar. Teknik Direktör Alaattin Tutaş ile yardımcıları gözetiminde yapılan antrenmana sakat olan Abdullah Temircan dışında tüm futbolcular katılırken, sakatlığı nedeniyle tedavi sürecinde olan İsmail Türkaslan ise takımdan ayrı özel bir program dahilinde çalıştı.

Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş geçen hafta deplasmanda Tarsus İY karşısında sezonun en kötü futbolunu sergilediklerini ve iyi mücadele edemedikleri için farklı kaybettiklerini belirterek, bu maçı unutup Pazar günü ilimizde oynanacak Kocaelispor Maçına odaklandıklarını kaydetti. Play-Off adına zor bir karşılaşmanın yine kendilerini beklediğini ifade eden genç teknik adam Elaziz Belediyespor’un da Elazığ’ın takımı olduğunu ve taraftar desteğine ihtiyacı olduklarının altını çizdi.