Elaziz Belediyespor Farklı Mağlup Oldu

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Elaziz Belediyespor 8.hafta müsabakasında deplasmanda Trabzon temsilcisi Ofspor’a 4-0 mağlup oldu.

Elaziz Belediyespor Farklı Mağlup Oldu

Elaziz Belediyespor Trabzon deplasmanından eli boş döndü.

Geçtiğimiz hafta sahasında Osmaniyespor Futbol Kulübünü mağlup ederek, bu sezon Lig’deki ilk galibiyetini alan Elaziz Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Ofspor’a farklı mağlup oldu.

Saat 14.00’de Trabzon Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadyumunda oynanan müsabakaya Engin Olgun, Osman Bodur, Mustafa Soytaş, Furkan Yiğit, Ertuğrul Köktürk, Batuhan Kaya, Cenk Cengiz, Ferhat Canlı, Halil İbrahim Yazgılı, Veysel Aksu, Burak Kavlak on biriyle başlayan temsilcimiz rakibine 4-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Ofspor’a galibiyeti getiren golleri 17.Dakikada Mustafa Emin Birici, 24.Dakikada Nevzat Bilen, 32.Dakikada Mertkan Güneysu, 84.Dakikada Niyazi Çolak attı.

Ofspor mağlubiyetiyle 7 puanda kalan Elaziz Belediyespor, ligin 9.Haftasında Pazar günü sahasında Rize temsilcisi Pazarspor’u konuk edecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Şadi
Şadi - 5 yıl Önce

Elazığspor gibi belliki bu takımında ipi çekildi. Aslında Elazığ da futbolun ipi çekildi, ligde olan takımların hali bu, 3.lige çıkacak BAL liginde bile temsilcimiz kalmadı.Elazığ da anıtları fırsat buldukça yokeden kafa belliki futboldan da hazzetmiyor.Geldiğinde süper ligde olan takım giderken amatöre yollanıyor.

Cebrail YILDIRIM
Cebrail YILDIRIM - 5 yıl Önce

Geçen sezon play-off oynayan oyuncular gönderildi sil baştan yeni takım yapıldı olacağı bu hiç akıllanmayacak mı bu ELAZIĞ her yıl 15 oyuncu gönder 15 oyuncu al mantığı olduğu sürece bu şehirde futbol buğday boyu kadar yol alamaz...

SIRADAKİ HABER

banner137