TFF 3.Lig 2.Grup’ta İlk Yarının son maçında Cumartesi günü deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Elaziz Belediyespor yaptığı tek çalışma ile zorlu maçın hazırlıklarının Elazığ Etabını tamamladı.

Saat 11:00’de Elaziz Belediyespor Tesisleri’nde Teknik Direktör Alaattin Tutaş gözetiminde yapılan günün tek çalışmasında Kırmızı-Lacivertliler teknik-taktik ağırlıklı bir antrenmana tabi tutuldular.

Yaklaşık 90 dakika süren idmana sakatlıkları bulunan Mustafa Soytaş ile Yunus Can Bozkır dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Yapılan tek çalışma Karşıyaka maçı hazırlıklarının Elazığ Etabını tamamlayan Kırmızı-Lacivertli Ekip Perşembe günü İzmir’e gidecek.

Öte yandan Elaziz Belediyespor’un devre arası kamp programı belli oldu.

Karşıyaka maçının ardından 6 günlük izin yapacak olan Elaziz Belediyespor 20 Aralık Perşembe günü ilimizde toplanacak ve 31 Aralık tarihlerine kadar çalışmalarına kendi tesislerinde devam edecek. İkinci etap çalışmalarına ise Antalya’da devam edecek olan Elaziz Belediyespor 7 Ocak’ta Antalya’da toplanacak ve 21 Ocak tarihinde Antalya kampını sonlandıracak.