Elaziz Belediyespor, Lider Kırşehir’e Hazırlanıyor

Deplasmanda karşılaştığı Esenler Erokspor’a 7-0 mağlup olarak tarihinin en farklı yenilgisini alan Elaziz Belediyespor, Pazar günü Lider Kırşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Zorlu müsabaka TRT Kürdi ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Elaziz Belediyespor, Lider Kırşehir’e Hazırlanıyor

Deplasmanda karşılaştığı Esenler Erokspor’a 7-0 mağlup olarak tarihindeki en farklı yenilgisini alan Lacivert-Kırmızılı temsilcimiz Elaziz Belediyespor, hafta sonu kendi evinde lider Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Ligin 21. Haftasında 10 Şubat Pazar günü ilimizde lider Kırşehir Belediyespor’u ağırlayacak olan Elaziz Belediyespor’da, bu önemli müsabakanın hazırlıkları devam ediyor.

Erokspor Maçı’nı unutan ve güçlü rakibi Kırşehir Belediyespor’u mağlup ederek yeni bir başlangıç yapmak isteyen Elaziz Belediyespor,  günü tek çalışma yaparak tamamladı.

Saat 13.00’de Gençlik Merkezi Sahası’nda yapılan antrenmanda Teknik-Taktik ağırlıklı çalışmalar üzerinde duruldu.

Teknik Direktör Alaattin Tutaş ve yardımcılarının nezaretinde yapılan antrenmana tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Elaziz Belediyespor’da Çarşamba günü yapılacak olan çalışmalarla zorlu maçın hazırlıklarına devam edilecek.

Öte yandan 10 Şubat Pazar günü saat 13.00’de Gençlik Merkezi Sahası’nda oynanacak olan Elaziz Belediyespor-Kırşehir Belediyespor müsabakası, TRT Kürdi ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Müsabaka güvenlik gerekçesiyle seyircisiz oynanacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137