Spor Toto 3.Lig’de mücadele eden Elaziz Belediyespor, sezonu dramatik bir şekilde tamamladı.

Lig’de Play-Off şansını son haftaya taşıyan Lacivert-Kırmızılı temsilcimiz, ilimizde ağırladığı Diyarbekirspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etse de bu sonuç Elaziz Belediyespor’un Play-Off’a kalabilmesi için yeterli olmadı.

Aynı saatte başlayan diğer müsabakada son 5 dakikaya Orhangazi karşısında 1-0 mağlup giren Bayrampaşa, peş peşe bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılınca, Elaziz Belediyespor’un Play-Off ümitleri tükendi.

Saat 15.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Elaziz Belediyespor, 14. Dakikada Bedirhan’ın attığı golle 1-0 üstün duruma geçerken, 40.Dakikada Tunç’un golüyle skora denge geldi ve taraflar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

Baskılı oyununu maçın ikinci yarısında da sürdüren Elaziz Belediyespor, 52. Dakikada Metehan, 63. Dakikada Ekrem SÜTÇÜ ve 83.Dakikada ise Muhammet AKYILDIZ’ı attığı gollerle müsabakadan 4-1 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından 54 puana yükselen Elaziz Belediyespor, 5.Sıradaki Bayrampaşa’nın 2 puan gerisinde kalarak, Play-Off’a kalma şansını yitirdi.