Elmacı: Şehrimizin Marka Değeri Olacağız

Kısa bir süre önce Elazığ’da kurulan Elazığ Otomobil ve Motor Sporları Derneği, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından onayını aldı ve artık kulüp olarak hizmet verecek.

Elmacı: Şehrimizin Marka Değeri Olacağız

Kısa bir süre önce Elazığ’da kurulan Elazığ Otomobil Ve Motor Sporları Derneği, İl Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğü’nden onayını aldı, dernek artık kulüp olarak hizmet verecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Devran Dilan Elmacı,   Kısa süre önce Elazığ’da kurduğumuz “ELAZIĞ OTOMOBİL VE MOTOR SPORLARIERNEĞİ” ni spor kulübü yapmak için çalışmalarımızı bitirip Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğüne teslim ettik. Yapılan incelemeler sonucunda derneğimiz spor kulübü olarak kabul edilmiştir” dedi.

Başkan Elmacı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun tek Otomobil ve Motor Sporları kulübü olan ELOK’un, Elazığ’ın gururu olduğunu ifade ederek, “Kulübümüz Allah’ın izniyle kısa sürede Elazığspor gibi şehrimizin marka değeri olma yolunda ilerleyecektir. Tüm şehrimize ve özellikle bu işe gönül vermiş herkese hayırlı olsun.  Ayrıca beni bu kulübün başkanlığına uygun gören Yönetim Kurulumuza ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137