Elmar İçin Geri Sayım Başladı

Alacaklarının ödenmemesi nedeniyle FIFA’ya başvuran Elmar Bjarnason için FIFA’nın Elazığspor Kulübüne verdiği süre bu gece dolacak. İzlandalı futbolcunun serbest kalmaması için bordo-beyazlı kulübün gece 24.00’e kadar internet yoluyla ödeme yapması gerekiyor.

Elmar İçin Geri Sayım Başladı

Elmar Bjarnason ile Elazığspor Kulübü yol ayrımına geldi.

Sezon öncesinde de serbest kalma tehlikesi bulunan ancak önce eski başkanlardan Hacı Murat Yümlü’nün, daha sonra İrfan Yumakgil’in girişimleri ile alacakları ödenerek takımda tutulan İzlandalı futbolcu geçtiğimiz günlerde yine biriken alacakları nedeniyle yeniden kulübe FIFA kanalıyla ihtar çekmişti.

Elmar Bjarnason’un serbest kalmaması için bugün mutlaka 42 Bin Euro ödemesi gereken Elazığspor’da, mesai saati bitimine kadar herhangi bir ödeme yapılmadığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, tecrübeli futbolcunun serbest kalmaması için önünde sadece bu gece saat 24.00’e kadar internet yoluyla ödeme seçeneği kalırken, bu durumda da sadece Elmar’ın hesabının bulunduğu bankadan işlem yapılabileceği ve bunun da zor bir ihtimal olduğu öne sürüldü.

Öte yandan Elazığspor’u bekleyen bir başka tehlike ise diğer yabancı futbolcu Tatos’un dosyası.

FIFA’ya başvuran Tatos için de geri sayım başladı. Bordo-Beyazlı kulüp 9 gün içerisinde Andreas Tatos’a 70 Bin Euro’luk ödemesini yapmaması durumunda Tatos’un da serbest kalacağı bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137