Elazığ’ın yetiştirmiş olduğu başarılı kalecilerden Emrah Gür, aktif futbol hayatını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Çocukluk hayalim dediği futbolculuk hayatını noktaladığını duyuran Emrah Gür, daha önce Tokatspor, Gümüşhanespor, Adıyaman 1854, Elazığ Belediyespor, Elazığspor, Hankendispor takımlarında forma giymiş ve son olarak da BAL ekiplerinden Sürsürüspor’un kalesini korumuştu.

Başarılı Kaleci Emrah Gür yaptığı yazılı açılamayla “çocukluk hayalim” dediği futbolculuk hayatını noktaladığını duyururken, şu ifadelere yer verdi:

 “Spor hayata tutunmanın bir dalıdır. Hiçbir hayal sihir ile gerçeğe dönüşmez. Bu hayatta iki şeyin paylaşıldığında büyüdüğüne inanırım. Birincisi başarı; ikincisi mutluluk… Bana terbiyeyi, saygıyı, ahlakı, dostluğu, sevgiyi öğreten bu şerefli mesleği 13 yıl boyunca yapmaktan onur duydum. Oynadığım takımlarda elimden gelenin en iyisini icra etmeye çalıştım. Ebediyen sürecek İnanılmaz arkadaşlıklar, dostluklar tanıdım. Akıttığım her damla alın teriyle helalinden kazanmanın şerefini yaşattığı için mesleğime teşekkürü borç bilirim. Çocukluk hayalim olan futbol mesleğimi noktalamış bulunmaktayım. Meslek hayatım boyunca beni destekleyen ve hep yanımda olan sevenlerime ve sevdiklerime çok ama çok teşekkür ederim. Saygılarımla.”

Medya grubumuz olarak, kaleci olarak seçtiği futbolculuk mesleğini çok sevmesine rağmen noktalayan Emrah Gür’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz…