En Golcü Oyuncu Lamine Diarra Oldu

Spor Toto 1. Ligden TFF 2.lige düşen Birevim Elazığspor’da geride kalan sezonda Senegalli oyuncu Lamine Diarra, attığı 8 golle en golcü futbolcu oldu.

En Golcü Oyuncu Lamine Diarra Oldu

Spor Toto 1. Lig'de 34.Hafta’da rakip filelere 38 gol bırakan Elazığspor'da, en golcü futbolcu Türk Vatandaşı olmaya hazırlanan Lamine Diarra oldu. Yıldız futbolcunun, bordo beyazlıların attığı 38 golün 8'inde imzası bulunuyor.

Sezon başında yaşanan belirsizlik nedeniyle takıma geç katılmasına rağmen attığı gollerle Elazığspor’un aldığı puanlarda önemli bir katkı sunan ve tüm kadronun dağılmasına rağmen sezon sonuna kadar Elazığspor’da kalacağını ve savaşacağını açıklayarak, bordo-beyazlı taraftarların birkez daha sevgisini kazanan Elazığspor’un Senegalli yıldız futbolcusu Lamine Diarra, rakip filelere 8 gol bırakarak bordo beyazlıların gol yükünü çeken isim oldu.

2.Lig’de yabancı oyuncu oynatılamadığı için Türk Vatandaşlığına başvuran ve olumlu sonuçlanırsa yeniden Elazığspor’da oynamasına kesin gözüyle bakılan Lamine Diarra, İstanbulspor (2), Afjet Afyonspor, Altay, Kardemir Karabükspor, Abalı Denizlispor ve Hatayspor, Altınordu A.Ş ağlarını havalandırdı. 36 yaşındaki Golcü futbolcu, İstanbulspor’la oynanan her iki karşılaşmada da gol atmayı başardı.

Lamine Diarra’dan sonra bordo beyazlı ekibimizde en golcü futbolcu ise devre arası takımdan ayrılarak Fatih Karagümrükspor’a transfer olan Ahmet Aras oldu.

Tecrübeli futbolcu rakip filelere 7 gol bırakırken, Elazığspor'un gol yükünü çeken bir başka isim oldu. Ahmet Aras, ilk yarıda Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor (2), Eskişehirspor (2) ve Afjet Afyonspor (2) filelerini havalandırdı. Devre arasında takımdan ayrılan Mehmet Yiğit attığı 5 golle takıma katkıda bulunurken, Yeni Malatyaspor’dan kiralık transfer edilen Mustafa Eskihellaç ise 4 golle skor anlamında katkı yaptı. Ara Transfer Dönemi’nde Altay’a transfer olan Yunanlı Oyuncu Andreas Tatos ise 3 gol atarken Emre Öztürk ve Serdar Özbayraktar 2’şer golle rakip fileleri havalandırdılar. Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci, Bakamenga, İdrisa Diarra, Baoubacak Traore ve Elazığspor’la yollarını ayıran Emir Gökçe ile Moussa Bagoyoko Bordo-Beyazlı Formayla 1’er gol kaydettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137