Elazığ Karakoçan futbol takımı teknik sorumlusu Ender Çınar, grubun güçlü takımlarından Esenler Erokspor karşısında alınan 1 puandan dolayı oyuncularını kutladığını belirtti.

Teknik sorumlu Çınar, 5 haftadır mağlup olmadıklarını da hatırlatarak, bundan sonra da ligi mağlup olmadan tamamlamak istediklerini belirtti.

ÇINAR: LİGİ MAĞLUP OLMADAN TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Ender Çınar, “Öncelikle şunu söylüyorum; futbolcu arkadaşlarımı özellikle 5 haftalık periyotta kutlamak istiyorum. Çünkü 5 haftadır mağlup olmuyorlar. İyi puanlar topladık. Maç öncesinde de Erok gerçekten şampiyonluğa oynayan, büyük paralar harcayan çok büyük ciddi anlamda paralar harcamıştı, harcayan bir takımdı. Maçtan önce futbolcu arkadaşlarıma da dedim. Onlar büyük paralar harcayabilir ama sizin mangal gibi yüreğiniz var. O yüreğinizi sahaya yansıttığınız zaman başaracağınıza inanıyorum. Bugün de çıktık. Gerçekten futbolcu arkadaşlarım elinden gelen tüm gayretleri gösterdiler. İyi bir futbol sergilediler. Özellikle iyi mücadele ettik. Pozisyonları her iki tarafın da vardı. Bizim de eksikliğimiz biraz duran toplardan pozisyon verdik. Onun dışında vermedik. Ama duran toplarda da dikkatli olmamız gerekiyor. Bizim hedefimiz mağlup olmamak. Galip gelemezsen bile yenilmeyeceksin. Çünkü son haftalara girdiğimiz için. Futbolcu arkadaşlarımı da şampiyonluğa oynayan Erokspor karşısında 1 puan aldıkları için ben kendilerine teşekkür ediyorum, futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.