Elazığspor’un Adana Demirspor maçı galibiyeti için 50 Bin TL prim açıklayan eski başkanlardan Necati Erdem, Elazığspor tesislerine giderek söz verdiği primi Sportif Direktör Tuncay Akgün’e teslim etti.

ERDEM: İZMİR’DEKİ MAÇI YENDİĞİMİZ VAKİT HEMEN ORADA VERECEĞİM

Prim konusunda açıklama yapan Necati Erdem, “Geçen hafta sosyal medyada takımı ateşlemek için prim vaadiyle 3 maça bir prim vermiştik. Adana Demirpsor maçı, Hatayspor maçı, bir de Altınordu maçı. Hatayspor galibiyetine yine 50 bin, Altınordu’nun da galibiyetine 50 bin, beraberliğine 30 bin. Hiç beraberlik düşünmüyorum inşallah galibiyet olacak. Ondan sonra da zaten Eskişehirspor’da gelirse biz kefeni yırtarız Allah’ın izniyle. Ben buna inanıyorum. Ben bu dört maçı böyle samimi söylüyorum, alacağımıza çok inanıyorum. Ben Çarşamba’ya kadar buradayım. Cumartesi maçı alırsak Çarşamba günü gelip primi dağıtacağım. Ondan sonra gidip İzmir’de bekleyeceğim sizi. İzmir’de de orada inşallah Tuncay Bey’de orada olur. Tuncay Bey’e de yendiğimiz vakit hemen orada vereceğim, daha buraya gelmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

ERDEM: ÖNEMLİ OLAN ELAZIĞSPOR’DUR

Erdem, “Şimdi bir kongre süreci var. Kongre sürecini herhalde hukuki olağan kongre ile olağan üstü kongreyi bir araya getirme durumları var. Herhalde böyle bir şey olursa 1 Kasım. Bu süreçte biz sözümüzün arkasındayız. Bir kişi gelip diyecek ki bende 20 milyon var adayım dediği zaman buyur yap. Önemli olan Elazığspor’dur. Ben her zaman derim, Elazığspor için buradayım. Ben Elazığ sevdalısıyım. Benim reklama da ihtiyacım yok, ben bu memlekette 28 yaşında kulüp başkanlığı yaptım, seyirci rekorunu kırdım, en iyi futbolcuları en kötü zamanda getirdim. Benim gayem Elazığspor’u 1. Ligde ilk 5’te göreyim. Bu benim hayalim. Ama olur, ama olmaz. Kongre sürecinde eğer karşıma ciddi bir aday çıkmazsa ben varım” şeklinde konuştu.

AKGÜN: BİZDE SONUÇTA ELAZIĞSPOR İÇİN VARIZ

Elazığspor Sportif Direktörü Tuncay Akgün ise, “Katkılarından dolayı Necati Başkan’ıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu da bir öncülük olur. Buradaki büyük iş adamlarına, abilerimize, buradaki insanlara bir öncülük olur. Ben başkanıma teşekkür ediyorum. Ayrıca bu kadar güzel ve ılımlı konuşması insanların bu şekilde konuşmasına Elazığspor’un buna ihtiyacı var. Bundan dolayı da başkanıma teşekkür ediyorum. İnşallah Elazığspor’un yolu açık olur. Zaten biz açıklamamamızda da söylemiştik. Başkan’ım ihtiyaç duyduğu zaman her türlü konularla ilgili her türlü desteğe hazırız, bizde sonuçta Elazığspor için varız” dedi.