Federasyon Başkanları Karardan Memnun…

TFF Başkanı Nihat Özdemir, nisan ayında duruma göre ligleri başlatıp, 27 Haziran'da bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Federasyon Başkanları Karardan Memnun…

Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir, liglerin ertelenme kararının ardından açıklama yaptı.

ÖZDEMİR: NİYETİMİZ 27 HAZİRAN'A KADAR SEYİRCİLİ BİR ŞEKİLDE LİGLERİMİZİ TAMAMLAMAK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, "Türk futboluna, Türk sporuna yön çizecek önemli kararlar almış durumdayız. Liglerimizi erteliyoruz. Tarih, yapacağımız çalışmalar sonucunda belli olacak. Hedefimiz, en kısa sürede tekrar liglerimizin başlaması, hem de seyircili maçlarla dönmek istiyoruz. Takvimi, Türkiye'nin olumlu gidişini de gözleyerek belirleyip, paylaşacağız. Niyetimiz 27 Haziran'a kadar seyircili bir şekilde liglerimizi tamamlamak." ifadelerini kullandı.

TÜRKOĞLU: DÜNYA OLARAK ZORLU BİR GÜNDEN GEÇİYORUZ

Basketbol federasyonu başkanı Hidayet Türkoğlu ise zorlu bir süreçten geçildiğini belirterek, “Devlet olarak bu zaman kadar atılmış adımlar bizleri çok mutlu etti. Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz. Dünya olarak zorlu bir günden geçiyoruz. Sporcularıların çekincelerini, kaygılarımızı her zaman Bakanımıza bildiriyorduk. Alınan bu karar, herkesi mutlu etmiştir. Bundan sonra alacağımız tedbirleri görüştük. Hijyen konusunda federasyonlar olarak gerekenleri yapacağız. Federasyonlar olarak, sporculardan, antrenörlerden, hakemlerden isteklerimiz farklı olacak. Kendilerine iyi bakmalarını isteyeceğiz” diye kaydetti.

ÜSTÜNDAĞ: BU ALINAN KARAR, BURADA BIRAKILMAMALI

Voleybol federasyonu başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise, “Türk sporu için en iyi kararı tartıştık. Federasyonların görüşlerine Bakanımız önem verdi. Kendisine teşekkür ederiz. Türk sporu için hayırlı olsun. Bu alınan karar, burada bırakılmamalı. Voleybol branşı olarak zor bir süreçteyiz. Olimpiyat hazırlığı bizim için çok önemli, birçok organizasyon ertelendi. Planlı ve programlı ilerlememiz gerekiyor. Bunu kulüplerimizle yapacağız” açıklamalarını kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137