Elazığspor Gençlik 23 Taraftarlar Derneği Tribün Lideri Ferhat Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aktif olarak yaptığı Gençlik 23 ve Elazığspor Tribün Liderliğini bıraktığını açıkladı…

Bırakma nedenini bundan sonra faydalı olamayacağı için olduğunu ifade eden Çiçek kimseye kırgın olmadığını, Elazığspor’un alt lige düşmesiyle uzaktan yakından ilgisi olmadığını belirterek arma sevgisinin amatörde bile olsa devam edeceğini bildirdi.

ÇİÇEK: ELAZIĞSPOR TARAFTARLARININ BENİ ÇOK SEVDİĞİNİ BİLİYORUM

Çiçek’in açıklaması şöyle; “Kurucularından olduğum ve çok sevdiğim GENÇLİK 23 VE ELAZIGSPOR tribün liderliğini istemediğim birtakım olumsuzluklardan dolayı vicdanen rahat etmediğim için bırakıyorum. Beni uzaktan ya da yakından tanıyanlar çocukluğumdan beri menfaatsiz çıkarsız yüreğimde bir Elazığspor sevdası olduğunu çok iyi bilir. Tek amacım Elazığ gençliğine, Elazığspor sevdasını, tribün kültürünü aşılayarak onlara doğruyu, düzgün olanı bilgi birikimle aktarmak olmuştur. Elazığspor taraftarlarının beni çok sevdiğini biliyorum. Duruşumu efendiliğimi hiçbir zaman bozmamışımdır. Elazığspor taraftarına her zaman saygı duymuşumdur. Haklarını bana helal etsinler. Kimse yanlış anlamasın bu kararımın Elazığspor’un alt lige düşmesiyle uzaktan yakından kesinlikle alakası yoktur ki; arma sevgisi amatörde bile olsa devam eder. Maçlara yine giderek Elazığsporumun yanında olacağım. Sadece aktif GENÇLİK 23 VE ELAZIGSPOR TİRÜBÜN LİDERLİĞİNİ bırakıyorum. Kimseyle bir sorunum yoktur, kimseye kırgında değilim. Faydalı olamayacağıma inanarak içimden geleni yaptım. Herkesten Allah razı olsun. Elazığspor Arması her zaman var olsun. Allaha emanet olun…” dedi.