FIFA Kulübe Yazıyı Gönderdi

FIFA Tetiş Yapı Elazığspor kulübüne gönderdiği yazıda Traore davasının eylül ayı içerisinde karara bağlanacağını belirtti.

FIFA Kulübe Yazıyı Gönderdi

Elazığspor’un sözleşmeli futbolcusu olmasına rağmen 24 Mayıs 2017 tarihinde alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek mukavelesini tek taraflı fesheden Hamidou Traore dosyası için karar tarihi yaklaştı.

Elazığspor’un, Traore’nin haksız fesih yaptığını iddia ederek konuyu FIFA’ya taşımasının ardından Elazığspor ile Traore arasında yaklaşık 1,5 yıldan buyana devam eden dava, FIFA’nın yaptığı açıklamaya göre Eylül ayı içerisinde karara bağlanacak.

Elazığspor’un tüm uyarılarına rağmen mukavelesini feshederek serbest kalan ve sonrasında ise 18 Haziran 2017 tarihinde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’a imza atanTraore, içerisinde bulunduğumuz sezonun başında ise Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Elazığspor’un ödeme yapmasına rağmen sözleşmesini fesheden hem Traore hem de bu futbolcuyu transfer eden Kardemir Karabükspor için yaptığı başvuruyu 1,5 yıldan buyana detaylı bir şekilde inceleyen FIFA’nın ilerleyen günlerde nasıl bir karar açıklayacağı ise merak konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 19:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137