Finalspor Türkiye Basketbol 1.Ligine Yükseldi

Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden eğitim kuruluşlarından Final Okulları’nın basketbol takımı Finalspor, Play-Off grubu son maçında karşılaştığı Edirne Belediyesi Edirnespor’u 71-63 mağlup ederek şampiyon oldu ve 1. Lig’e yükseldi.

Finalspor Türkiye Basketbol 1.Ligine Yükseldi

Ülkemizin önemli eğitim kurumlarından olan ve yönetim kurulu başkanlığını İbrahim Taşel’in yaptığı Final Okulları’nın basketbol takımı Finalspor, 2. Lig Play-Off grubu son maçında karşılaştığı Edirne Belediyesi Edirnespor’u 71-63 mağlup ederek şampiyon oldu ve 1. Lig’e yükseldi.

İbrahim Taşel’in yönetim kurulunda yer aldığı, 2. Başkanlığını ise kardeşi Yasin Taşel’in üstlendiği Finalspor, normal sezonu B Grubu’nda 5’nci bitirerek final grubuna yükselirken, 8 takımdan oluşan final grubunda ise çift devreli lig usulüne göre oynanan karşılaşmalar sonucunda şampiyon oldu.

14 maçta 10 galibiyet 4 de mağlubiyet alarak 24 puan toplayan ve Play-Off gurubu son maçında en yakın takipçisi Edirne Belediyesi Edirnespor ile karşılaşan Finalspor, rakibini 71-63 mağlup ederek 1. Lig’e yükseldi.

Önceki sezon küme düşen ve bu sezonu 2. Lig’de mücadele ederek geçiren Finalspor, elde ettiği şampiyonluğun ardından önümüzdeki sezon yeniden 1. Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137