Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 12. Hafta heyecanı geride kaldı.

Haftanın önemli maçında ilimizde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Fırat Üniversitesi, rakibiyle 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

Saat 14.00’de Fırat Üniversitesi Sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

2. Yarıya etkili başlayan Fırat Üniversitesi, 55.Dakiakda Şahan Bora İlgen’in kaydettiği golle karşılaşmada 1-0 üstün duruma geçti.

Konuk ekip 65.Dakikada bulduğu golle skoru eşitlerken, kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi.

APAYDIN: BU GENÇ TAKIMIN BİR HAKEM TARAFINDAN KATLEDİLMESİNİ KINIYORUM

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan F.Ü teknik sorumlusu Burak Apaydın, maçın hakeminin emeklerini çaldığını belirterek, “Ligin en geç takımlarından birisiyiz bu genç takımın bugün bir hakem tarafından katledilmesini kınıyorum biz bu güne kadar oynadığımız 11 müsabakada hiçbir itirazda bulunmadık hiçbir olumsuz mücadele ve söylemde bulunmadık ama yazık, bir hakem geliyor ve bu genç çocukların emeğini çalıyor yazıklar olsun başka diyecek bir şeyim yok” ifadelerini kaydetti.

APAYDIN: BÜTÜN ÇOCUKLARIMIN ALNINDAN ÖPÜYORUM ŞERİFİ VE HAYSİYETLERİ İLE MÜCADELE ETTİLER

Sitemli sözlerle açıklamalarına devam eden Apaydın, “Bugün gerçekten bir emek hırsızı ile karşı karşıya kaldık ve onu geçemedik saçma sapan fauller saçma sapan düdükler ve istediğini yaptırdı. Son dakikalara doğru bize bir gol yedirtti ve maça beraberliğe getirdi verilmeyen penaltılar çıkmayan kırmızı kartlar yani konuşacak o kadar çok şey var ki ama yazıktır günahtır gencecik çocuklar. Hem ilimize hem bölgemize biz bu çocukları kazandırmak isterken bu hakemler yüzünden bu çocukları kaybedişimiz bizi gerçekten çok üzüyor. Ben bütün çocuklarımın alnından öpüyorum çok şerifleri ve haysiyetleri ile çok güzel mücadele ettiler etmeye de devam edecekler bu çocukların önünü kimse kesemeyecek bu şekilde mücadele ettikleri takdirde bir defaki sefere böyle bir hakemle karşılaşırsalar da onu da yenecekler ben hepsini bir kez daha kutluyorum” dedi.

Öte yandan aynı grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Sürsürüspor ise maddi imkansızlıklar nedeniyle Siverek deplasmanına gidemedi.

Bu sonucun ardından hem 3-0 mağlup sayılıp hem de 3 puanı silinecek olan Sürsürüspor’un faaliyetlerine devam edip etmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

Sürsürüspor, oynaması gereken karşılaşmalardan birinde daha çıkmadığı takdirde, amatör kümeye düşürülecek.