Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Fırat Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. 15 Ağustos’ta yeni sezon hazırlıklarına start veren Bordo-Beyazlılar, 2.Etap kamp çalışmalarına Kesikköprü Kamp Merkezi’nde başladı.

21 Eylül Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak yeni sezon öncesi 2.Etap Kamp Çalışmalarını sürdürecek olan BAL Ekibi, toplam 3 hazırlık maçı oynayacak.

Bordo-Beyazlılar 2.Etap Kampı’nın ilk hazırlık maçında 8 Eylül Pazar günü Malatya’da Malatya İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Fırat Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü 2.Hazırlık Maçında ise 11 Eylül Çarşamba günü ise Pötürge Belediyespor ile sahasında karşılaşacağı açıklanırken, son hazırlık maçında ise yine ilimizde Erganispor’u konuk edecek.

“BİZE BU İMKANLARI SAĞLAYAN REKTÖRÜMÜZE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM”

2. Etap Kampı ve transfer çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Sorumlu Burak Apaydın, bir stoper takviyesi yapabileceklerini belirterek, çalışmaların yoğun tempoda geçtiğini söyledi. Ligin ilk maçını kazanıp sezona moralli başlamak istediklerini kaydeden genç teknik adam; “Yoğun tempoda çalışıyoruz. Sabah akşam çift idman yapıyoruz. En kısa sürede lige hazır maya çalışıyoruz. Sezonun ilk maçını kazanıp lige moralli başlamak hedefindeyiz. Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Bir stoper arayışı içerisindeyiz. Moraller ve keyifler yerinde. Eksik ve sakat oyuncumuz yok Allah’a şükür. Ben bize bu imkanları sağlayan rektörümüze teşekkür etmek istiyorum” dedi.