6-10 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen süper lige terfi maçlarında 3.olarak adını Süper Lig’e yazdıran Fırat Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı sporcuları ve antrenörleri geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da yeniden EASKF Başkanlığı’na seçilen Mustafa Gür’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

SÖNMEZ: VOLEYBOL ELAZIĞ’DA BİRAZ ÖKSÜZ

Ziyarette konuşan Fırat Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Ercan Sönmez, Elazığ’da Voleybol Branşının diğer spor dallarının yanında öksüz kaldığını belirterek, Elazığ’ın potansiyeli olan kızlar için Başkan Gür’den destek istedi. Bu çocuklara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Sönmez “Voleybol Elazığ’da biraz öksüz… Bu son İl Özel İdare sürecinden sonrada bu öksüzlük devam etti. Ama bu çocuklara yazık. Bu anlamda yazık. Bunlar bizim potansiyelimiz. Bu çocuklar bizim sahip çıkmamız gereken insanlar. Burada bulunan 9 sporcudan Şerife’de benim için Elazığlı. 9 sporcudan zaten 7 tanesi Elazığlı ama diğerleri de bizim için Elazığlı.” şeklinde konuştu.

GÜR: ELİMİZDEN GELENİN BİR TIK FAZLASINI YAPMAK İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ

EASKF Başkanı Mustafa Gür ise geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de maddi ve manevi olarak her türlü desteği vereceklerini belirterek; “Voleybolumuza sahip çıkılmalı. Biz EASKF olarak geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonrada maddi ve manevi olarak sizlerin yanındayız. Elimizden gelenin bir tık fazlasını yapmak için gayret göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Ziyaret; EASKF Başkanı Mustafa Gür’ün, şampiyon sporculara ve idarecilerine hediye takdimiyle son buldu.