İlimizin bölgesel amatör ligdeki temsilcisi Mediline Hospital Fırat Üniversitesi’nde yüzler gülüyor.

Sezonun ilk hafta maçında deplasmanda Erzincan Ulalarspor’la karşılaşan ve rakibini 2. Yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup ederek grup birinciliği için önemli avantaj elde eden bordo beyazlı temsilcimiz, ligin 2. Haftasını maç yapmadan bay olarak geçirecek.

3 takımlı 4. Grupta mücadele eden Fırat Üniversitesi, bay geçireceği 2. Haftanın ardından ligin 3. Haftasında Çarşamba günü Bingöl Karlıova Yıldırımspor’u konuk edecek.

Fırat Üniversitesi sentetik sahada oynanacak olan karşılaşmanın başlama saat 17:00 olarak açıklandı.

Fırat Üniversitesi teknik sorumlusu Erhan Gündüz, Erzincan’da çim sahada iyi bir performans gösteren oyuncularının bu mücadelesinden memnun olduğunu belirtirken, Bingöl Karlıova Yıldırımspor maçını çim sahada oynamak istediğini belirtmişti.

Futbolcularının da görüşünü alarak karar verileceğini belirten Gündüz’ün bu açıklamasının ardından F.Ü kulübü saha değişikliği istediği takdirde karşılaşma Doğukent çim sahasında oynanacak.

Öte yandan yeni transfer edilen oyuncuların hazır hale getirilmesi için maç yapılmayacak haftayı fırsat bilen bordo beyazlı takımımız, bu oyunculara hazır hale gelebilmeleri için, özel antrenman programı uygulattırıyor.