F.Ü. Futbol Takımı, Devrim Alkan’ı Kadrosuna Dahil Etti

BAL’da mücadele edecek olan Fırat Üniversitesi, Balkan Yeşilbağlar takımının başarılı oyuncusu Devrim Alkan’ı kadrosuna dahil etti.

F.Ü. Futbol Takımı, Devrim Alkan’ı Kadrosuna Dahil Etti

Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Fırat Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü dış transfer çalışmaları kapsamında son olarak 2.Amatör Lig 16.Grup takımlarından Balkan Yeşilbağlarspor’da forma giyen genç sol kanat oyuncusu Devrim Alkan’ın kadrosuna kattı…

Daha önce sırasıyla Sancaktepe Belediyespor, Ortadağspor ve Balkan Yeşilbağlarspor formlarını giyen ve orta saha ve kanatlardaki süratli futbolu ile dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki başarılı futbolcu Devrim Alkan transferiyle ilgili yaptığı açıklamada,” Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim. Yeni sezonun Tüm amatör camiaya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Transfer ile ilgili Bordo-Beyazlı Kulüpten yapılan açıklamada ise “Takımımız dış transferde en son Balkan Yeşilbağlarspor forması giyen genç kanat oyuncusu Devrim ALKAN ile anlaşmaya varmıştır. Devrim'e hoş geldin diyor Bordo-Beyaz forma ile başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137