F.Ü İç Transferde İki Oyuncusuyla Yeniden Anlaştı

BAL’daki temsilcilerimizden Fırat Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü İç Transfer Çalışmaları kapsamında Rasim Ertan Karlıdağ ve Muhammet Yılmaz ile yeniden anlaşma sağladı…

F.Ü İç Transferde İki Oyuncusuyla Yeniden Anlaştı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Fırat Üniversitesi’nde, yeni sezon öncesi iç transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo-Beyazlı ekip, teknik heyetin raporu doğrultusunda Rasim Ertan Karlıdağ ve Muhammed Yılmaz ile yeniden anlaşma sağladı.

Rasim Ertan Yılmaz’ın transferi F.Ü spor kulübü tarafından “Takımımız iç transferde geçen sezon 36 gol ile şampiyonluğa büyük katkı sağlayan genç yıldız adayımız Rasim Ertan Karlıdağ ile yeniden anlaşmaya varmıştır. Genç oyuncumuza başarılar diliyor, gollerine ve özel gol sevinçlerine Bal Liginde de devam etmesini temenni ediyoruz” sözleriyle duyurulurken, Muhammet Yılmaz transferi de “Takımımız iç transferde savunma oyuncumuz Muhammed Yılmaz ile anlaşmaya varmıştır. Genç yaşına rağmen bal ligi tecrübesi yüksek olan Muhammed kardeşimize yeni sezonda başarılar diliyoruz” sözleriyle duyuruldu.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2019, 17:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137