Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 6. Grup’ta mücadele eden Mediline Hospital Fırat Üniversitesi, 3.hafta karşılaşmasında evinde Karlıova Yıldırımspor’u ağırlayacak.

Grubun ilk maçında deplasmanda Erzincan Ulalarspor’u 3-0 mağlup eden temsilcimiz, Bingöl ekibi karşısında da sahadan galibiyetle ayrılıp, liderliğini perçinlemek istiyor.

Son çalışmasını Elazığspor tesislerinde gerçekleştiren bordo beyazlı temsilcimiz, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı

Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Kulüp Başkanı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Eyyup Yıldırım, takımda cezalı ya da sakat oyuncu olmadığını, Bingöl ekibi karşısına tam kadro çıkacaklarını söyledi.

Başkan Yıldırım; “Bizim hedefimiz belli; 3. Lig. Bu kapsamda da bütün maçlarımızı galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Karlıova Yıldırımspor’a da iyi hazırlandık. Sahadan galibiyetin yanısıra, farklı bir skor da elde edip, muhtemel bir puan eşitliğinde avantajlı durumda olmak istiyoruz” diye konuştu.

Çarşamba saat 17.00’de Doğukent çim sahada oynanacak olan karşılaşmayı Muş bölgesinden Veysel Yamaç yönetecek.

Yamaç’ın bu karşılaşmada yardımcılıklarını ise Diyarbakır bölgesinden Ümit Yalçın Eser ile Ağrı bölgesinden Elif Yılmaz yapacak. Karşılaşmada Abidin Yıldırım ise 4. Hakem olarak görev yapacak. Mediline Hospital Fırat Üniversitesi-Bingöl Karlıova Yıldırımspor müsabakası Çarşamba günü Doğukent stadyumunda saat 17:00’de oynanacak ve bu önemli karşılaşma kanal fırat ve kanal e televizyonlarından canlı olarak yayınlanacak