Futbolcular Antrenman Öncesi Açıklamada Bulundu

Tetiş Yapı Elazığsporlu futbolculardan Emre Öztürk ve Adem Alkaşi antrenman öncesinde açıklamalarda bulundular.

Futbolcular Antrenman Öncesi Açıklamada Bulundu

Günün tek antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulunan futbolcular Adana Demir deplasmanından puanla dönmek istediklerini söylediler.

“ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”

Futbolculardan Emre Öztürk, “İyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Kötü günler geçiriyoruz hem maddi hem manevi. Psikolojik de zor bir dönemden geçiyoruz. İnşallah bu maçı kazanıp bir yükselişe geçmek istiyoruz, hedefimiz bu” ifadelerini kullandı.

“KENDİ MENFAATLERİMİZİ BİR KENARA KOYDUK”

Tecrübeli futbolcu Adem Alkaşi ise, “Her hafta aynı şeyler bizim için. Sıkıntılarımız var. Bunu herkes biliyor. Ama bahane değil. Bu hafta 2 tane cezalı oyuncumuz var. Biri 3, biri 2 hafta ceza aldı. Sıkıntıların üstüne bunların da gelmesi bizi daha çok etkiliyor. Ama yapacak bir şey yok. Biz burada Elazığspor’un gelecek yıllarda hayatını idame ettirebilmesi için buradayız. Kendi menfaatlerimizi bir kenara koyduk. Burada herkes Elazığspor için çalışıyor. Herkes elinden geleni yapıyor. Bu hafta Adana Demirspor’a gidiyoruz. Güzel bir maç olacak. Orada iyi taraftarın önünde, bizim taraftarımız cezalıydı oydu, uydu tam birlik olmamıştık. Orada arkadaşlarım herhalde büyük taraftarın önünde çok daha iyi konsantre olup çok daha iyi mücadele edeceğini düşünüyorum. Hedeflerimiz oradan puan ve puanlarla dönmek. İnşallah da bunu başarırız” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137