Tetiş Yapı Elazığsporlu futbolcular Sezgin Coşkun ve Mehmet Yiğit, antrenman öncesinde Bolu maçı ile ilgili açıklamalarda bulundular.

“HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE”

Elazığsporlu futbolcu Sezgin Coşkun, “Önemli haftalar öncesi Gaziantep ve Manisa maçları bizim için ilaç oldu diyebiliriz. Hem galibiyet alışkanlığı açısından hem de averaj açısından iyi değerlendirdik bunu. Şimdi önümüzde Bolu maçı var yani hedeflediğimiz play off için final maçı diyebiliriz. Onlar için de aynısı zaten. Deplasmanda oynayacağız. Zor maç olacak ama kolaya çevirmek bizim elimizde. İyi mücadele edip iyi konsantre olursak yenilmeyecek bir takım değil sonuçta. İstediğimiz sonucu alabileceğimizi düşünüyorum çünkü takıma olarak moralimiz yerinde. İki maçta da iyi sonuçlar aldık. İyi bir görüntü de verdik. Aynı görüntünün daha fazlasını bolu maçında da sahaya yansıtırsak iyi bir sonuçla dönebileceğimizi düşünüyorum. Şu anda bize en yakın takım Boluspor. Bolu’da ilk hedef tabi ki galibiyet olacaktır. Aynı puana gelmek yada en kötü aradaki puan farkını açmamak gerekiyor, açtırmamak lazım. Daha sonra oynayacağımız iki tane Adana maçı var. Adana Demir ve Adanaspor maçları kendi sahamızda, sonra İstanbulspor maçı var. Bir deplasman Erzurumspor maçı var. Fikstür avantajı bizde görünüyor. Bu avantajı da değerlendiririz diye düşünüyorum. Çünkü o seviyeye geldikten sonra artık geri dönüşü olmayacaktır ya da biz oyuncular zaten böyle düşünüyoruz. Hedeflediğimiz buydu. Arada iki tane şanssız maçımız var. Samsunspor ve Gazişehirspor onlardan iyi sonuçlar alsaydık şu anda çok farklı şeyler konuşacaktık tabi. Ama yine her şey bizim elimizde. İyi bir sonuçla döndüğümüz sürece play-off un peşinde olabileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“YÖNETİMİMİZ ZATEN BİZE GEREKLİ DESTEĞİ VERİYOR”

Elazığsporlu futbolcu Mehmet Yiğit, “Öncelikle Gaziantepspor ve Manisaspor maçından 6 puan aldık ama sizin de bildiğiniz gibi ikisi de bu ligden artık düşmüş takımlardı. Kazanabileceğimiz maçlardı, onları da kazandık Allah’a şükür kazasız belasız. Önümüzde gerçekten çok zor bir Bolu maçı var. Bolu maçı belki de bu senenin bu kadar emeğin maçı. Bence burada tamam biz futbolcular her şeyi fazlasıyla düşünüyoruz, yapıyoruz, yapmaya gayret ediyoruz ama şehrin artık bu maçta bizim yanımızda olmasını bekliyoruz. Ben twitterımda da yazmıştım zaten hafta başı. Gerçekten çok önemli bir maç. Yönetimimiz zaten bize gerekli desteği veriyor. Belediye Başkanımız, Valimiz, Milletvekillerimiz desteği veriyor ama bu maç bizde yanımızda istiyoruz yani onları. Yanımızda görmek istiyoruz. Kazanırsak play-off un içinde biz olacağız. Çünkü herkes artık hesap kitap peşinde ve fikstürümüz çok iyi. Son dört maçın üç tanesini içeride oynayacağız. İyi hazırlanıyoruz, inşallah iyi maç olur. Kazanan biz oluruz, havamız yerinde iki maçtır da kazanıyoruz zaten Bolu maçı da tekrar bu havayı devam ettirip play-off a kalırız inşallah” şeklinde konuştu.