Ligde sıkıntılı günler geçiren ve sayısal olarak eksik bir kadroyla lige hazırlanan Elazığspor, ilk hazırlık maçını ligin yeni takımı Hatayspor’la oynadı.

Palandöken’de oynanan karşılaşmaya kalede Zülküf Özer, savunmada Adem Alkaşi, Mehmet Yiğit, Ali Fırat Okur, Emre Öztürk, orta alanda Moussa Bagayogo, Kadir Taşoğlu, Alperen Doğan, Andreas Tatos ve Sadık Balarabe görev alırken, forvette ise Ahmet Aras görev yaptı.

Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısı golsüz 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya kaleci Zülküf Özer’in yerine Ahmet Doğan, Emre Öztürk’ün yerine Caner Bulut, Ali Fırat Okur’un yerine İdrissa Diarra, Andreas Tatos’un yerine Salih Polat Demir, Alperen Doğan’ın yerine Hüseyin Demir ve Ahmet Aras’ın yerine de Pa Sulay Nije’yle başlayan temsilcimiz; 56. Dakikada Yılmaz Özeren’in golüne engel olamadı ve Hatayspor bu golle 1-0 öne geçti.

73. dakikada Adem Alkaşi’nin yerine Eren Çinkılıç, 78. Dakikada ise Mehmet Yiğit’in yerine ise Onur Alsu oyuna dahil oldu

Kalan dakikalarda Elazığspor’un çabası gol atmaya yetmeyince, bordo beyazlı ekibimiz ilk hazırlık maçında Hatayspor’a 1-0 mağlup oldu.

Bordo beyazlı ekibimiz, Cumartesi günü 2. Hazırlık maçını oynayacak.