Galatasaray Spor Okulu, Çalışmalarını Sürdürüyor

Geleceğin yıldızları, Galatasaray Futbol Okulunda çalışmalarını devam ettiriyor.

Galatasaray Spor Okulu, Çalışmalarını Sürdürüyor

İlimiz Galatasaray Futbol okulu, geleceğin genç yıldızlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray futbol okulu öğrencileri ve velileri, yapılan uygulamalardan oldukça memnun olduklarını söylediler.

AYDIN: ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNİ SAĞLAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Galatasaray futbol okulları genel koordinatörü Ömer Faruk Aydın, “Biz burada Elazığ Galatasaray Futbol Okulu’nu işletiyoruz. 5 ile 16 yaş arasında kayıtlar alıyoruz. Bizim kayıtlarımız 12 ay boyunca devam etmektedir. Bunları burada antrenörlerimiz eşliğinde 2 saha şeklinde çocukları 6 grup şeklinde belli yaş gruplarına göre ayırıp onları belirleyip antrenmana çıkarıyoruz burada. Aynı zamanda kendi Galatasaray Kent Spor Kulübümüz var. Galata Kent Spor Kulübü’nün antrenörlüğünü yapıyorum, aynı zamanda Galatasaray Futbol Okulunun da işletmecisiyiz. Burada Galata Kent Spor Kulübünde 10,13,14,16,17,19 ve ikinci amatör olmak üzere tüm müsabakalara çıkıyoruz. Aynı zamanda bu müsabakalara çıkıp çocuklara hem burada antrenman veriyoruz, ayrı zamanda da gelişimini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

KELEŞ: TEKNİK, TAKTİK BU ŞEKİLDE ÇALIŞMALARLA DEVAM EDİYORUZ

Antrenör Mehmet Keleş, “Burada 5 ile 16 yaş gurubu çalışmaları oluyor Galatasaray Futbol Okulu’nda 5 ve 10 yaş arasına daha çok biz teknik çalışmalar veriyoruz. 12 yaşından sonra koordinasyon, taktik, bu tür alışmalara önem veriyoruz. Galatasaray Futbol Okulları 5-16 yaş grubu şu anda 6 grubumuz var. Ayrı zamanda Galata Kent adı altında maçlara da çıkarıyoruz çocukları. Teknik, taktik bu şekilde çalışmalarla devam ediyoruz” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137