İlimiz Gazi Huzurevi Bocce takımı, yakın zamanda oluşmasına rağmen aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor.

60 yaş üstü erkeklerden oluşan Elazığ Gazi Huzurevi Bocce takımı, bu sezon oynadığı maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla ilimizin bu spor dalındaki gururu oldu.

Takım kaptanı Aziz Taylan idaresindeki Gazi Huzurevi Bocce takımı, bir maç eksiği olmasına rağmen 5 puanla lider durumda…

7 Ağustos’ta Hatay deplasmanında Hatay Huzurevi Bocce takımıyla karşılaşacak olan Elazığ gazi Huzurevi Bocce takımı, antrenör Nida Yanlıç nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda yapılan antrenman sonrasında spor taban birlikleri temsilcileri, Bocce takımını ziyaret ederek Hatay maçı öncesinde başarılar dilediler.

Gençlik ve Spor Şube Müdürü Samet Eren, ASKF başkanı Mustafa Gür, Türkiye spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, Türkiye saha komiserleri derneği Elazığ şube başkanı Sami Türkmen, Tüm spor adamları derneği Elazığ şube başkanı Osman Akarsu, Elazığ Öğretmenevi müdür yardımcısı Haluk Ayar ve Şekerspor kulüp başkanı Hasan Ekrem; Gazi Huzurevi müdürü Ziyaddin Karakaya’nın ev sahipliğinde Gazi Huzurevi Bocce takımı sporcu ve antrenörüyle bir araya geldiler.

Gazi Huzuerevi bocce takımı kaptanı Aziz Taylan, katılan misafirlere teşekkür etti:

Şimdiye kadar oynadığı karşılaşmalardan sadece 2 yenilgi alan ve 5 puanla Osmaniye takımının ardından averajla 2. Sırada yer alan Elazığ Gazi Huzurevi Bocce takımı, son maçını kazanıp Türkiye finallerine lider olarak gitmek istiyor.

YANLIÇ: HEP BERABER TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILACAĞIZ

Elazığ Gazi Huzurevi Bocce Takımı Antrenörü Nida Yanlıç, kendilerini yalnız bırakmayan spor taban birlikleri temsilcilerine teşekkür ederken, Hatay takımın yenmek istediklerini söyleyerek, “Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı engelli yaşlı hizmetleri biriminin düzenlemiş olduğu Türkiye 65 yaş ve üzeri yetişkin yaşlar Bocce ligi kapsamında Elazığ grubu 18. sırada yer almakta ve grubumuzda Gaziantep Şahinbey Huzurevi, Osmaniye Özen Huzurevi, Hatay Huzurevi, Adana Seyhan Huzurevi grupları yer almaktadır. Biz şuan oynana maçlar neticesinde grubumuzda lider durumdayız. Haftaya oynayacağımız Hatay maçı için hazırlıklarımız devam ediyor. Bugün Türkiye şampiyonasına katılan katılmaya hak kazanan takımımız için moral ve motivasyon yemeği gerçekleştirdik. Bu yemeğe katılım sağlayan il müdürümüz Suat Genç beyefendiye kuruluş müdürümüz Ziyaattin Karakaya beyefendiye Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mustafa Gür beyefendiye ve Kanal Fırat çalışanlarına ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına ve personellerine çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler. Aynı zamanda Bocce sporu için emek veren takım oyuncularımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah haftaya oynayacağımız maç sonrasında Elazığ’a güzel bir şekilde döneceğiz ve hep beraber Türkiye finallerine katılacağız. Ayrıca takım kaptanımız Aziz Taylan’a, Elazığspor'a ve Elazığ Gazi Huzurevi Bocce Takımı’na vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı

TAYLAN: FİNALLERDE GÜZEL BİR BAŞARI ELDE EDECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Gazi Huzurevi Bocce takımı kaptanı Aziz Taylan da yaptığı açıklamada, Hatay’dan başarılı bir sonuçla döneceklerini söyleyerek, “Haftaya Salı günü Hataya gideceğiz. Oradan başarılı bir sonuçla Elazığ’a döneceğiz. İnşallah finallerde güzel bir başarı elde edeceğimize inanıyoruz”dedi.