“Gelişim Semineri” 20 Ve 27 Ocak’ta Yapılacak

İlk’i geçtiğimiz aylarda yapılan ve üç aşamalı olarak planlanan UEFA A Ve UEFA B lisans zorunlu futbol gelişim seminerinin ikinci ve üçüncü aşaması 20 ve 27 Ocak tarihlerinde ilimizde yapılacak. TÜFAD Elazığ Şube Başkanı Münir Yılmaz, seminerlere katılmayan Antrenörlere iki yıl süreyle çalışma izni verilmeyeceğini belirterek, seminerin “zorunlu” olduğunu ifade etti.

“Gelişim Semineri” 20 Ve 27 Ocak’ta Yapılacak

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ şubesi tarafından ilk’i geçtiğimiz aylarda yapılan UEFA A ve UEFA B lisans antrenör zorunlu gelişim seminerinin ikincisi ve üçüncüsü yine ilimizde yapılacak.

20 ve 27 ocak tarihlerinde olmak üzere son aşamalarıyla tamamlanacak olan seminerlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan TÜFAD Elazığ şube başkanı Münir Yılmaz, seminerlere Elazığspor’un unutulmaz futbolcularından Mehmet Dinç ve Ahmet Utkan isimlerinin verileceğini söyleyerek, “2020’nin ilk çalışması TFF ve Genel Merkezimizin ortaklaşa tertiplemiş olduğu Zorunlu Gelişim Seminerleri var bu ortak görüşle  seminerler UEFA A Ve UEFA B kredi sistemi ile 3 aşamalı yapılması gereken bir seminer biz bunun ilkini bundan bir buçuk ay önce  yaptık ve inşallah 2.sini 20 Ocakta 3.sünü ise 27 ocakta yapacağız” dedi.

20 OCAKTA Kİ SEMİNER O SİSİM ADINA DÜZENLENECEK

Arkadaşlarla bunu istişare ettik Elazığ’a yıllarca hizmet etmiş Mehmet Dinç Spordan kopmadı ve nasip olursa 20 Ocakta ki Zorunlu Gelişim Seminerimizin adı Mehmet Dinç Zorunlu Gelişim Semineri olarak adlandırdık diye açıklamalarına devam eden Münir Yılmaz, “Her seminerin 5 kredi değerinde olduğunu ve son seminerimize de Ahmet Utkan adını verdik ki bu abimizde ilk il dışına profesyonel transfer olan abilerimizde biri oda Elazığ’da yaşamakta ve bu abilerimizi yeni jenerasyon arkadaşlarımızın tanımasında çok büyük bir fayda var” diye konuştu.

SEMİNERE KATILIM ZORUNLU

TÜFAD Elâzığ şube başkanı Münir Yılmaz, seminerlere katılmayan antrenörlerin kredi notunu alamayacaklarından dolayı 2 yıl süreyle takım çalıştıramayacaklarını da hatırlatarak, seminere katılımın zorunlu olduğunu belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137